U Zaru su stigli novi parfemi koje vrijedi isprobati, posebno ako ste oduvijek željeli Chanel Chance

Parfemi i toaletne vode koje pariraju najboljima

by | 9 ožujka, 2022

Zara je jedan od onih brendova za kojim uvijek posežemo kad želimo nositi trendi komade s modne piste u povoljnijim verzijama, a nije ništa drukčije ni kad su parfemi u pitanju.

S obzirom na cijenu i trajnost, Zarini parfemi odlične su kopije nekih skupljih parfemskih brendova kao što su Chanel ili YSL, o čemu smo već nekoliko puta pisali, pa će vam čak i ako potražite online “Zarini parfemi” prvo izbaciti na koje poznate parfeme podsjećaju. Ništa drukčije nije niti s novom kolekcijom parfema koja je stigla u dućane i, priznajemo, ovo su nam možda najdraži do sada. U nastavku vam donosimo neke od parfema koje bidte trebali isprobati.

Zara Twigliht Mauve Summer
Toaletna voda na bezi bergamota koja u kombinaciji s crnim ribizom i crvenom jabukom budi svježinu. Note u pozadini jesu bijelo cvijeće i slano more te malo sandalovine i cedara.

Zara Tuberose
Pjenušava i nešto više orijentalna toaletna voda. Cvijet tuberoze kombinira svoj šarm sa začinima kao što su kim, šafran i ljubičica, a u pozadini se osjeti cedar i jantar.

Zara Cherry Smoothie
Riječ je o parfemskoj vodi koja se bazira na notama trešnje i šljive te oštroj svježini badema. U osnovi su vanilija i tonka-grah te puderaste bobice gloga.

Zara Tropical Boost
Još jedna slatkasta parfemska voda na bezi ružičastog grejpa, mandarine i ananasa, u kombinaciji s jasminom i ružom te bademovim mlijekom. Mirisne note zaokružene su mirisom smeđeg šećera.

Zara Wonder Rose
Toaletna voda napravljena od voćnog koktela breskve, crvenih voćnih nota i akorda tutti frutti, zbog čega je slatkast, a miris jasmina, kokosa i vanilije osigurava laganu prigušenost.

Zara Gardenia
Zara Gardenia smatra se “duplićem” Black Opiuma zbog mješavine kave, narančinog cvijeta i vanilije.

Zara Applejuice
Maglica jabuke, naranče i grejpa miješa se s cvijećem u kontaktu s kožom. Jedan je od onih ljetnih parfema kojima se uvijek vraćamo, a mnogi ga uspoređuju s mirisom Chanel Chance.

Foto: PR, Studio Doros via Getty Images