Što je “slow beauty” trend ili kako se uz pomoć ovog 10-minutnog mirisnog rituala možemo riješiti celulita?

by | 29 travnja, 2020

Znate li što je “slow beauty” trend?

Bez obzira na to ljetovali na plaži uz more, šetali gradskim asfaltom, odmarali se u planinama ili planirali ispijati DIY koktele na vlastitoj terasi, ipak je bolji osjećaj kad se osjećamo dobro u svojoj koži i kada svilenkaste ljetne haljine skladno klize po utegnutom tijelu, zar ne? Ponekad nam se ideja da se možemo osjećati lijepo u svojoj koži čini nedostižnom i dalekom, ali “slow beauty” pokret poručuje da je najlakše i najprirodnije upravo suprotno! Iz Melvite poručuju da ako usvojimo male beauty rituale koji nas ispunjavaju zadovoljstvom svaki dan, osjećat ćemo se lijepo i sretno, blistat ćemo prirodnom ljepotom! Ovi rituali mogu biti jutarnje istezanje, miran san, ispijanje omiljenog čaja, šetnja na svježem zraku ili uživanje u njezi tijela. Bez pritiska da se jednom godišnje posvećujemo rigoroznim dijetama i iscrpljujemo, možemo posvetiti 10 minuta dnevno ženstvenom i mirisnom ritualu oblikovanja tijela, kako bismo uživali u zaglađenoj koži tijela svih 365 dana u godini. Da, itekako je moguće!

Organski koktel sa snažnim djelovanjem protiv celulita

Na otoku Reunion, Melvita je pronašla čisto, rozo zlato… Bobice brazilskog paprenog drveta (Schinus terebinthifolius) koriste se kao začin zvan “ružičasti papar”. Uljni ekstrakt ružičastih bobica pomaže spriječiti širenje lipidnih kapljica adipocita (što je teško zaustaviti nakon što su se kapljice izgradile) i olakšati razgradnju masnoća u adipocitima te smanjiti pojavu narančine kore.

Proizvode iz L’Or Rose kolekcije obogaćuju:

  • ORGANSKO ULJE CRNOG PAPRA koje potiče mikrocirkulaciju
  • ORGANSKO ULJE ŠIPKA koje revitalizira kožu i poboljšava njezinu elastičnost
  • ORGANSKO ULJE PASJEG TRNA koje omekšava kožu.

CELLU-CUP – čašica za masažu koja razbija celulit

Superaktivirajuće ulje za učvršćivanje već je poznat i nagrađivan proizvod, koji će minute posvećene oblikovanju tijela pretvoriti u užitak za sva osjetila. Nevjerojatno suho ulje senzualnog svježeg i cvjetnog mirisa, brzo se upija, lagano hladi kožu i ostavlja je svilenkasto glatkom.

Ove godine Superaktivirajuće ulje dolazi u paru s čašicom za masažu područja zahvaćenih celulitom CELLU-CUP te u sinergiji postižu vidljive rezultate već u 14 dana:

Nakon dva tjedna:

  • 83 % korisnica potvrdilo je da im koža izgleda zaglađenije*

Nakon šest tjedana:

  • 85 % korisnica je potvrdilo manje celulita.***
  • 82 % korisnica je potvrdilo smanjeni opseg bedara.***
  • 86 % korisnica je potvrdilo smanjeni izgled narančine kore.***

Ako više volite lagane, baršunaste teksture fluida, CELLU-CUP možete koristiti i u kombinaciji s Raslađujućim gelom za učvršćivanje tijela, iz iste kolekcije. Kako bi vaša koža bila pripremljena upiti sve blagodati ovih organskih sastojaka, prije tretmana probajte L’OR ROSE Obogaćeni učvršćujući piling za tijelo.

Sve proizvode te promotivne setove i ponude potražite na Melvita webshopu www.melvita.hr