ZAPALITE LI I VI PONEKAD? Zvijezde koje ne mogu zamisliti svoj dan bez marihuane!

by | 9 svibnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Od onih koji redovito konzumiraju marihuanu do onih koji su “par puta probali” na fakultetu, evo koje poznate ličnosti su priznale da ponekad zapale joint.

RIHANNA I A$AP ROCKY
“Rihanna voli pušiti “travu” kao i ja, tako da smo cool” rekao je A$AP Rocky u intervjuu za Rolling Stone. “Trava će zbližiti našu generaciju. Droge su stvorile Woodstock. Budimo načisto s time.”

KIRSTEN DUNST
“Pijem umjereno, isprobala sam droge. Volim marihuanu. Imam drukčiji pogled na marihuanu od ostatka SAD. Ne pušim često marihuanu, ali mislim da je stav SAD-a prema marihuani smiješan. Da svi puše marihuanu, svijet bi bio bolje mjesto.”

CAMERON DIAZ I SNOOP DOG
“Išli smo u srednju školu zajedno, Snoop je bio godinu ispred mene. Bio je vrlo visok i mršav, i nosio puno repova u kosi i sigurna sam da sam od njega nabavila “travu”.”

JENNIFER ANISTON
“Uživam u tome povremeno,” rekla je ona za Rolling Stone. “U tome nema ničeg lošeg. Sve je u umjerenosti. Ne prakticiram to često.”

LADY GAGA
“Pušim dosta marihuane dok pišem pjesme. Neću uljepšavati… Umjetnici griješe kad lažu u vezi toga, a ja ne želim lagati. Ja nisam lažljivac.”

MILEY CYRUS
“Mislim da je marihuana najbolja droga na svijetu. Cijeli Hollywood je na kokainu, ali marihuana je puno bolja. To je sretna droga, društvena droga. Zbog nje želiš biti s prijateljima.”

NATALIE PORTMAN
“Volim komedije o marihuani. Pušila sam “travu” na koledžu, ali sada već godinama nisam… Previše sam stara. Htjela bih biti tako cool, ali sada sam kao stara dama. U krevetu sam do 22.”