ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE! SVIĐA li vam se nova Instagram promjena?

by | 4 kolovoza, 2016

Korisnici Instagrama, popularne aplikacije koja je sada u vlasništvu Facebooka, od danas na usluzi imaju još jedan dodatak nazvan „Instagram Stories“ koji bi uskoro trebao biti aktiviran kod svih 500 milijuna korisnika.

Naime, sada je moguće objavljivati nizove fotografija i videa koji imaju rok trajanja od 24 sata. Osim toga, po fotkama i snimkama možete crtati i ispisivati svoje poruke, lijepiti cool stickere…

Čast da objavi prvi Instagram Stories post imala je Taylor Swift. I što je objavila?! Snimku svoje mačke, naravno!

Kome na pamet odmah pada Snapchat?

Ovaj Instagram novitet je, priznat ćete, kopiranje onoga što Snapchat već nudi svojim sve brojnijim korisnicima. Naime, Snapchat je lansiran 2011. godine i zasniva se na istom principu. Obožavan od strane zvijezda i tinejdžera, već sada stoji za jednu od aplikacija s najvećim i najbržim rastom korisnika.

Moramo primijetiti i kako je ovo još jedan potez Facebooka da se približi tinejdžerima i pokopa Snapchat. Naime, tvorci Snapchata odbili su svojevremeno prodati svoju aplikaciju Marku Zuckerbergu koji je nudio nevjerojatnih tri milijarde dolara.

To se ispostavilo kao pametan potez, jer je Snapchat, čija je trenutačna vrijednost 18 milijardi dolara, ubrzo prihvatila vojska tinejdžera, dok prosječna starost Facebook korisnika samo raste.

IZVOR: MTV.COM.HR