Zagreb IN Style by Pompea

by | 21 studenoga, 2014

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea koji se održava 4.12.2014. u clubu Ritam Grada na Trgu bana Josipa Jelačića u 21 sat.

La Marye

Modni editorijal i kampanja snimljeni su u predivnim termama Tuhelj pod budnim okom modnog fotografa Vedrana Sokića, a hrvatski dizajneri iz cijele Hrvatske Klara Ivanović (Zadar), La Marye (Zagreb), Pola Križevac (Valpovo), Sita Ahmić (Dubrovnik) , Alma Premerl Zoko (Zagreb), ZASU (Zagreb) i RA Design (Zagreb) će predstaviti svoje nove kolekcije odjeće i nakita, dok će u show programu nastupiti talijanska Pompea.

Zagreb IN Style by Pompea

Projekt Zagreb IN Style by Pompea i dalje slovi kao odlična odskočna daska mladim dizajnerima iz cijele Hrvatske jer se velika potpora upravo daje njima kako da što bolje predstave svoje radove široj javnosti kao i ostalima koji žele izlagati na samom eventu, a upravo cijela lijepa naša od Slavonije do Dalmacije zastupljena je na Zagreb IN Style by Pompea.

Mnoga poznata imena iz javnog života i ovog puta nose revije, što dodatno osnažuje sam event, a prekrasna Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić bila je idealan izbor za modnu kampanju.

10428093_10202029140650371_6944681155292392175_n

Antonija nam prizanje da je počašćena što je izabrana da bude lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea jer je to zaista lijepa priča koju cijeli tim pruža mladim ljudima i u vrijeme krize kako da svoje kolekcije predstave široj javnosti.

Sama kaže da je spremna za svjetski izbor i da se veseli skorašnjem odlasku te će dati sve od sebe da nas predstavi u najljepšem izdanju, a cijeli tim koji se brine oko nje zaista zaslužuje sve pohvale, jer nakon dugo vremena od svih izbora ljepote Hrvatska ima savršenu predstavnicu za ovakav prestižan izbor ljepote u svijetu.

Odličan tim radio je na samoj modnoj kampanji koju su osmislili fotografi Vedran i Aljona Sokić te omiljeni frizer poznatih osoba Dino Škrtić, dok se za make-up pobrinuo Catrice by STYLE.

U glazbenom programu večeri ljepote i mode nastupit će jedinstveni vokal Matija Cvek feat. Dominik Žagmešter, i odlična grupa Vigor.

Zagreb IN Style by Pompea je za naše fanove osigurao 20 x 2 ulaznice za sam event koji će se održati 4.12.2014. u clubu Ritam Grada na Trgu bana Josipa Jelačića u 21 sat.

Ljepota i zdravlje nagrađuje 5 čitateljica koje prve ostave komenata “InStyle” kartama za dvije osobe za ovaj modni event.

Fotograf: Vedran Sokić
Asistenstica: Aljona Sokić
Model: Antonija Gogić
Make-up: Catrice by STYLE
Frizura: Dino Škrtić / Tony&Guy
Organizator: Alen Ljubić
Set Asistent : Leon Klanjčić
Snimljeno: Terme Tuhelj