ZABORAVITE NA FRIZERE! Ovo je četka koja je raspametila žene diljem svijeta

by | 3 travnja, 2016

Kada je prije nekoliko mjeseci na Facebooku objavljen video u kojem anonimna žena brzinski ravna kosu četkom, svi su se odmah zapitali isto – čija je četka i gdje je mogu nabaviti?

Video je u međuvremenu skupio više od 87 milijuna pregleda, a saznalo se i tko je proizvođač naizgled čarobne četke.

U pitanju je proizvod talijanskog brenda DAFNI. Keramička četka za ravnanje kose stoji 300 dolara (2.026 kuna) i može se naručiti preko interneta. Proizvođači obećavaju da se uz njezinu pomoć brzo i lako sve kovrče ili kuštrava ‘slamnata’ kosa mogu transformirati u glatke i sjajne valove.

U roku od nekoliko sekundi zagrijava se na 185 °C, ravnomjerno distribuira toplinu i jednostavna je za korištenje – kosu samo treba četkati baš kao što to radimo s običnom četkom.

Nedavno se saznalo da iza ranije spomenutog videa stoji upravo brend koji izrađuje četku, pa je ekipa sa stranice Tech Insider odlučila sama testirati proizvod kako bi se uvjerili da uistinu daje čarobne rezultate.

Ispostavilo se da sjajno funkcionira na lagano kovrčavoj, tj. valovitoj kosi, ali teško se nosi s gustim kovrčama. Četka jednostavno ne može doprijeti do neposredne blizine vlasišta i kvalitetno izravnati prve centimetre guste kose, a i u tom slučaju vremenski je ravnanje trajalo puno dulje od obećanog – čak sat vremena.

Sudionica eksperimenta s gustim kovrčama naposljetku nije bila zadovoljna finalnim rezultatom, dok je sudionica s valovitom kosom bila iznimno zadovoljna ravnanjem, ali kaže da je četka ipak preskupa i da za nju ne bi platila više od 100 dolara.

A brush that straightens hair?!? Add this to the Christmas wish list this year…**NOTE: The brand of the brush is The DAFNI. You can find it online. 98.3 KORA is a radio station and is in no way affiliated with the creation, sales, or distribution of The Brush. Thank you!

Posted by 98.3 KORA The Texas Country Original on 28. rujna 2015