WOW! Zara je izbacila svjetlucava ulja u sticku zbog kojih koža izgleda nevjerojatno

Trčite, ne hodajte, jer će se djevojke pomamiti za ovim beauty proizvodom kojemu predviđamo svijetlu budućnost

by | 21 lipnja, 2024
Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku

Svjetlucavo ulje iz Zare vaša je tiha patnja? Onda ćete O.B.O.Ž.A.V.A.T.I. ovu, još praktičniju i privlačniju beauty ideju koja priču o ljetnoj njezi kože podiže na novu razinu. Zara je upravo izbacila kompaktna ulja u sticku sa svjetlucavim česticama i to ne u jednoj već u dvije nijanse – zlatnoj i sedefasto bijeloj. Ako poput brojnih žena obožavate da vam koža u ljetnim mjesecima svjetluca, ne čekajte s naručivanjem ovog novog hita iz kozmetičkog odjela Zare jer bi stickovi uskoro mogli nestati sa zaliha – nemojte reći da vas nismo upozorili.

Svjetlucavo ulje iz Zare sada dolazi u sticku i mislima nas vraća u 2000-e

Svjetlucave čestice u ljetnim proizvodima za njegu tijela nisu ništa novo. Mnoge kozmetičke tvrtke potvrdit će da im upravo svjetlucavi beauty proizvodi doslovce lete s polica jer žene ne mogu odoljeti blistavoj koži, čak i ako već dugo nisu tinejdžerice.

ČITAJTE: Krenulo je ljetno Mango sniženje, a ovo su komadi koje stavljamo u košaricu

Stickovi sa svjetlucavim sjajem posebna su priča jer su bili jako popularni u 90-ima i 2000-ima, a zatim su potpuno nestali sa scene.

Sad su se vratili u sofisticiranom obliku, i to u ponudi najpopularnijeg high street lanca Zara koji jednako vješto kopira trendove kao što i sam stvara must-have komade koje svaka žena želi nositi.

Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku
Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku

Zašto odabrati jedan kad postoje dva?

Parfemi iz Zare već godinama uživaju u svojoj slavi, a otkako je brend izbacio i kozmetičku liniju, najpopularniji artikl bilo je tekuće svjetlucavo ulje za njegu tijela, sa sitnim, zlatnim šljokicama.

Ove godine Zara nastupa jako i donosi stickove kojima će rijetko koja obožavateljica sjaja i pristupačnog glamura moći odoljeti, a sve to po cijeni od prihvatljivih 12,95 eura.

Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku

“Kruto ulje za naglašavanje kontura tijela u sticku. Njegova jedinstvena tekstura koja se brzo upija pruža trenutno prirodan i blistav izgled vaše kože. S ovim uljnim stickom za naglašavanje kontura vaša će koža zabljesnuti, biti puna svjetla i sjaja”, riječi su kojima Zara opisuje svoja nova dva beauty junaka koji će, već znamo, postati stalni postav u našim torbicama ovog ljeta.

Kruto ulje u sticku u zlatnoj boji, Zara, 12,95 eura

Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku

Kruto ulje u sticku u bijeloj boji, Zara, 12,95 eura

Zara svjetlucavo ulje za tijelo u sticku

Tagovi: