Westgate slavi 10. rođendan uz nove dućane i koncerte

by | 7 studenoga, 2019

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar WESTGATE SHOPPING CITY ugostio je novinare te im predstavio novitete u centru i rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček!

Otto Barić: Hvala našim kupcima na povjerenju

Otto Barić, direktor Westgatea, ovom prilikom se zahvalio posjetiteljima na povjerenju svih ovih godina te je podsjetio da je unazad godinu dana, otkad je novi vlasnik Westgatea imenovao novu upravu, centar dobio novo ruho te su otvoreni brojni dućani i novi ugostiteljski objekti, kao i zabavni sadržaji.


“Prošlo je 10 godina otkad smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti, a posljednjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju”, rekao je Otto Barić. Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na više od 80 posto iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u posljednjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj”, zaključuje Barić.

Denis Čupić: Iznajmili su 27 tisuća kvadrata u godinu dana

Centrom unazad godinu i pol upravlja F.O. / Grupa, domaća tvrtka kojoj je na čelu Denis Čupić, poznati asset manager:

U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27 tisuća kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i 10 novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih dućana, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, rekao je Čupić.

U obilasku centra koji je vodio Marko Župa iz F.O. / Grupe predstavljena su čak 22 nova dućana i drugi noviteti po centru među kojima možemo izdvojiti Family Park, najveću dječju igraonicu u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 kvadrata, a koja je ovog ljeta doživjela veliko preuređenje te cijenjene brendove u području uređenja doma kao što su Möbel Land, Prima, Aledo, Namještaj Intermod i brojni drugi.

Rođendan uz Nedu Ukraden, Tomislava Špičeka i Lanu Jurčević

Marko Župa najavio je i nova otvorenja – u sljedećih desetak dana otvaraju još i restoran Batak, restoran Maxi Grill te prošireno izdanje dućana Cropp.

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak 10 dana te su organizirana dva velika koncerta: Neda Ukraden zapjevat će ove subote, a Lana Jurčević sljedeće subote dok će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak ovu nedjelju. Sljedećeg tjedna u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – Dani beba, djece i trudnica traju od 15. do 17!

Popusti, koncerti i zabava za sve generacije savršen su uvod u novo desetljeće Westgatea!

Foto: Sebastijan Carek