Westgate Shopping City ugostio je 14. rujna četvrti po redu, humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020.

by | 15 rujna, 2020

Projekt City Modus 2020. pod vodstvom Ive Loparić Kontek i Hane Tabaković Bakse bio je humanitarnog karaktera a organiziran je kako bi tri zagrebačke bolnice dobile zaštitne maske, dezinfekcijska sredstva, rukavice i zaštitne kute.

Marko Župa, voditelj komunikacija Westgate Shopping Cityja, istaknuo je ovom prigodom kako mu je zadovoljstvo što su mogli ugostiti ovakav humanitarni događaj. “Drago mi je što kao trgovački centar Westgate možemo podržati jednu humanitarnu manifestaciju. Ove je godine tu prisutna jedna simbolika vezana uz cijelu ovu situaciju u kojoj se svi zajedno nalazimo. Prikupljaju se sredstva za naša vrijedne zdravstvene djelatnike, koji se bore da sačuvaju ovu našu sadašnjost. Mi se pak kao trgovački centar borimo za našu budućnost, ekonomsku, društvenu i psihološku, s obzirom na to da svi naši posjetitelji trebaju psihološku podršku i moraju shvatiti da živimo u “novom normalnom” i da se sve ono što je bilo prije, može odvijati i sada. Ovo je četvrti događaj unazad mjesec dana koji se odvija u Westgateu i to je tek zahuktavanje za ono što nam slijedi u studenome, kada slavimo 11. rođendan, a bit će tu i jedan veliki sajam, koji će biti najveći događaj uopće u Republici Hrvatskoj od početka epidemije. Imali smo i četiri otvorenja novih zakupaca unatrag nekoliko mjeseci, točnije, od svibnja, i planiramo još pet otvorenja u idućih mjesec i pol dana. Nama je ljeto bilo radno, a poruka jest – može se i treba se boriti za budućnost, ne samo Hrvatske, ne samo ovog ovdje, već za budućnost sviju nas. Naša je prednost što imamo veliki prostor, kad je 2002. godine projektiran Westgate, zamisao je bila da se nikad ne stvara gužva i da ljudi mogu ugodno šopingirati, a to je u ovoj situaciji još jedan plus”, zaključio je Župa.

Na reviji se predstavilo sedam hrvatskih dizajnera, a reviju su kao i svih proteklih godina nosile osobe iz javnog i političkog života Hrvatske.

Ove godine projektu su se priključile i Humane zvijezde Hrvatske kao suorganizatori revije na čelu s njihovim predsjednikom Miroslavom Bičanićem. Tako su bivši vatreni, glumci i pjevači – članovi Humanih zvijezda Hrvatske također sudjelovali i u samoj reviji.

Glavni partneri projekta su URIHO i LABUD Zagreb a pokrovitelji, kao i svake godine, bili su GRAD ZAGREB i gradski ured za zdravstvo, te županije: Varaždinska, Međimurska, Ličko –senjska , Krapinsko-zagorska i Zagrebačka županija na čelu sa županima. Pokrovitelji su i gradovi Đurđevac, Samobor, Koprivnica, Petrinja, Ilok, Zaprešić, Sv.Nedjelja, Čakovec, te Hrvatska obrtnička komora i obrtnička komora Zagreb.

Tagovi: