Vule-vous je novi domaći modni brend sa senzualnim multifunkcionalnim komadima

by | 7 rujna, 2023

Vule-vous je osmišljen kao unisex brend koji spaja specifično, funkcionalno i udobno, a to je ono čemu svaka žena teži!

Ponajprije kreiran kao odgovor na dugogodišnju potragu za nečime što izgleda drukčije, riskantno i kreativno dok s druge strane pruža kvalitetu, potporu i sigurnost. Multifunkcionalni komadi koji se mogu nositi na raznim mjestima, kombinirati na mnogo načina ali i dalje paralelno predstavljajući bazu, tj. center piece kombinacije.

Inspiriran pokretom i senzualnošću ima za cilj pružiti nešto novo i drukčije na našim prostorima.

Čvrst, neproziran, rastezljiv i udoban materijal koji podupire i naglašava figuru izlazeći iz okvira klasičnih krojeva.

Plesačica Martina Vuletić, pokrenula je vlastiti brend pod nazivom “vule-vous”, koji je, priznajemo, oduševio nas na prvu!

“Vule-vous je definitivno zamišljen kao odgovor na sva moja pitanja i pronalazak rješenja za manjkavosti na koje sam nailazila sve ove godine. Cijeli svoj život naručujem zanimljive, drukčije i nesvakidašnje krojeve s raznih mjesta tako da sam oduvijek znala gdje postoji “nedostatak” i gdje treba ponuditi nešto novo. Za svoj prvi proizvod odabrala sam nešto univerzalno i multifunkcionalno, nešto što mene opisuje i za što smatram da ima mjesta u svačijem ormaru. Kvalitetan materijal i specifičan kroj ne samo da izgledaju atraktivno i riskantno na neki način, već s druge strane pružaju neopisiv osjećaj “kao da nemaš ništa na sebi” i potporu koja je potrebna da se osjećaš ugodno.”

vule-vous domaći modni brend

vule-vous domaći modni brend

“Kvaliteta materijala, neprozirnost, second skin feel i nešto što odgovara svakoj veličini i obliku tijela bio je imperativ. Napravljeno iz perspektive nekoga tko se kreće za život bilo mi je vrlo važno da se u bodiju osjećaš sigurno tijekom kretanja, bez sputavanja i straha da će se nešto pomaknuti. Ta multifunkcionalnost koja karakterizira vule-vous body obuhvaća casual odlazak u grad, na plažu, u noćni izlazak, na glamurozan event, sat plesa, gym, profesionalno snimanje ili bilo koje sportsko događanje ovisno o tome s čime ga se kombinira.”

vule-vous domaći modni brend

vule-vous domaći modni brend

“Ovo je tek početak jer univerzalnost ovog proizvoda omogućuje da se pod istim imenom pronađu čak i stvari koje se na prvi pogled čine nespojivima. Postoji toliko ideja, želja i planova za budućnost.

Jedan od prvih ciljeva sigurno je stvaranje unisex gornjeg i donjeg dijela trenirke, kao svojevrsna odgovornost prema zajednici koja me prati. Nakon toga, možemo očekivati eksploziju inovativnih rješenja za ljeto 2024.”, rekla nam je Martina.

Za sada dolazi u tri bazične boje. Proizvod je proizveden u Hrvatskoj što daje još jednu dimenziju vrijednosti, a u budućnosti je cilj da vule-vous bude univerzalan i unisex brend, gdje će svatko pronaći nešto novo i drukčije za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vule-vous (@vulevousofficial)

vule-vous

vule-vous domaći modni brend

Vule-vous kreće u prodaju 22. 9. na moj rođendan. Do tada je plan ljudima približiti priču, ideju i viziju cijelog projekta, no također i da se pripreme za moment kad webshop bude lansiran. Nismo sve još otkrili, čuvamo i neka iznenađenja za kasnije”, rekla nam je vlasnica brenda Martina.

Pročitajte: Kad je riječ o cipelama, ovo su najveći trendovi za jesen 2023. 

Foto: PR, Instagram