Vojnik uputio oštro pismo Gwyneth Paltrow nakon njezine nepromišljene izjave

by | 2 lipnja, 2014

Isprovociran izjavom holivudske glumice Gwyneth Paltrow da je čitanje komentara na internetu “poput odlaska u rat”, jedan vojnik uputio joj je oštro pismo.

gvinet paltrou

Gwyneth je na jednom događanju u Los Angelesu govorila o tome koliko je teško kada čitaš negativne komentare o samom sebi.

“To je kao da odlazite u rat. Osjećate se kao vojnik. Gubite osjećaj da ste čovjek i, kao vojnici koji prolaze kroz krvavu, strašnu stvar, morate proći kroz to i postati bolja osoba”, napisala je.

Pravi vojnici su ovu izjavu dočekali “na nož”, a narednik Bryan Sikes napisao je glumici i otvoreno pismo:

“Jadna ti. Siguran sam da ti je jako teško kad se probudiš u svojoj divovskoj vili, pa cimaš osobnog asistenta da ti potraži iPhone, a onda vidiš da mu je prazna baterija i još se iznerviraš jer je netko na Twiteru napisao nešto ružno. Ali, evo nacrtat ću ti – dugačak red u Starbucksu, kašnjenje tvog osobnog vozača, mrlja na cipelama od 1.200 dolara i ružan tvit nisu glavni problem u životu jednog vojnika”, napisao je Sikes koji je više puta bio ranjen i odlikovan za svoje poduhvate – “Dodao bih i da tvoj život i bez tih tvitova nije težak. Zamisli samo kako je ženama vojnika. Njihovi muževi su u ratu, a one za razliku od tebe nemaju čitav tim savjetnika, dadilja i životnih trenera da ih drže za ruku tijekom vođenja domaćinstva. One sve to rade same.”

Izvor: B92

Foto: Twitter