VODEĆE REGIONALNO DOGAĐANJE FRIZERSKE, KOZMETIČKE i NAIL INDUSTRIJE OD 8. DO 10. OŽUJKA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

by | 12 veljače, 2019

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se od 8. do 10. ožujka.

Zagrebački Velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama. Novost ovogodišnjeg izdanja jest iznimno snažan segment frizerske industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše.

Zagrebački Velesajam i partner TOP STIL s velikim zadovoljstvom predstavljaju edukativni dvodnevni HAIR SHOW program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom predstavit će 10 odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža. Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske, a učilište Profokus organizirat će make-up natjecanje na temu “Pop of Color” kao i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn”.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojenju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene kozmetičkih proizvoda i usluga, poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji.