Vježbe Halle Berry dovest će vas do savršene forme, a potpuno su besplatne na ovoj aplikaciji

by | 17 ožujka, 2021

Pedesetčetverogodišnja Halle Berry za mnoge je žene simbol prirodne ljepote i snage te je dokaz da redovno vježbanje doista donosi nevjerojatne rezultate.

No ako pratite njezin život i rad, zasigurno znate da su njezini treninzi intenzivni i svakodnevni. Kad su u pitanju treninzi, Berry naporno i vrijedno radi, a njezini rezultati dovoljan su dokaz za to. Ako ste oduvijek maštali o tome da vježbate s njom te da vidite na koje načine ona dolazi do takve forme, sada imate priliku za to. U suradnji s dugogodišnjim trenerom Peterom Lee Thomasom, Berry je radila na vježbama koje ćete moći izvoditi u bilo koje doba i na bilo kojemu mjestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Najbolji dio cijele te priče je to što su treninzi posve besplatni. Berry je nedavno najavila suradnju na Instagramu te je podijelila vijest o lansiranju vlastite opreme i platforme za vježbanje rē•spin, čiji se program sad može pronaći na aplikaciji FitOn. Kao što smo spomenuli ranije, aplikacija FitOn je posve besplatna, a na njoj možete pronaći treninge kreirane od strane poznatih trenera.

Berry i Thomas vodit će vas kroz razne vježbe, poput onih inspiriranih borilačkim vještinama za snagu uma i tijela, pliometrijskih treninga za povećanje eksplozivne snage i reaktivne sposobnosti mišićno-tetivnog sustava te klasičnijih vježbi s opremom poput bučica i rastezljivih traka. S obzirom na to da je Berry poznata ljubiteljica miješanja različitih stilova te zaljubljenica u borilačke vještine, ne sumnjamo da će njezini treninzi biti drukčiji i zabavniji od drugih.

Foto: Halle Berry/Instagram