VICTORIA’S SECRET MODELI oduševljeni SOPAR kolekcijom!

by | 7 rujna, 2016

Iako su na hrvatsku modnu scenu sa svojim brendom SOPAR ušle nakon dugo godina priprema, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić nisu mogle ni zamisliti da će u rekordnom roku osvojiti sve zaljubljenice u modu, uključujući brojne domaće i svjetski poznate ljepotice.

Kombinirajući čistoću, mir i smirenost otoga Paga, na kojem su odrasle, s raznolikošću, živosti i uzbudljivosti New Yorka i Londona, na čijoj relaciji Helena živi i radi dugi niz godina, Helena i Tamara željele su stvoriti predmete u kojima se žene osjećaju zadovoljno, lijepo i samouvjereno. A s obzirom da su kolekciju u svoje ormare među prvima uvrstile domaće modno osviještene dame poput Severine, Ive Balaban te Ljupke Gojić Mikić, u tome su i uspjele. Ipak, unutar cijele kolekcije, jedan komad posebno se izdvojio.

Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana ”Novaljka”, polako osvaja i svijet. Istovremeno casual, chic, elegantna i profinjena, ova “it” košulja sjajno se uklopila u različite stilove Heleninih svjetski poznatih kolegica. Cintia Dicker, Victoria’s Secret i Sports Illustrated model, Linda Vojtová, poznata kao baby Gisele, koja je snimala kampanje za Victoria’s Secret, ali i krasila Vogue naslovnicu, Elliot Sailors, jedini ženski top-model koji nosi muške revije te Mija Knežević, poznata blogerica koja živi u New Yorku, dokazale su da su Helena i Tamara uspjele u svojoj želji – ”stvoriti drukčiji, razigrani brend, specijalizirajući se za odjeću koju možete nositi u svim prigodama, ako samo promijenite cipele.”