Veliki Chanelovi biseri kao novi modni “must-have”

by | 6 siječnja, 2014

Chanel je ponovno osmislio modni detalj koji je postao ultimativni predmet žudnje najvećih modnih zaljubljenika. Iako je tek početak godine, slobodno možemo reći da je nakit iz posljednje Chanelove kolekcije za proljeće/ljeto 2014. it modni dodatak godine.

Oversized biseri, koji se nalaze na ogrlicama, prstenovima i narukvicama, i dolaze u raznim oblicima – simetričnim i asimetričnim, već smo mogli vidjeti na čak tri naslovnice u ovoj godini: Vogue Australije, Vogue Italije te na Keiri Knightley na naslovnici britanskog izdanja Harper’s Bazaara, što nas navodi na zaključak da ćemo ovaj predivni modni dodatak često moći vdjeti na svjetski poznatim modnim ikonama.

Karl Lagerfeld je na Chanelovom službenom blogu otkrio zbog čega su ovi veliki biseri, koji su inače u nešto manjem opsegu bili i zaštitni znak slavne Coco, toliko popularni: ”Moj najdraži komad iz cijele kolekcije je ogrlica koja izgleda poput slušalica s dva velika bisera. Ono što je posebno na toj ogrlici jest da djevojci koja je nosi baca posebnu svjetlost na lice.”

Za sada smo ovu ogrlicu, osim u časopisima, već vidjeli na Miley Cyrus, koja ju je nosila na njemačkim Bambi Awardsima. Čini nam se kako se ovaj trend tek zagrijava i kako ćemo ga se u 2014. godini definitivno nagledati.

Izvor: Ljepota.ba