VELIKA SHOPPING LUDNICA „CRNOG PETKA“ I OVE GODINE NASTAVLJA SE U GHETALDUS OPTICI

by | 27 studenoga, 2019

Black Friday ludnica zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku, a Ghetaldus prodavaonice i ove godine odlučile su slijediti trendove te našim vjernim kupcima osigurali vrtoglave popuste na asortiman dioptrijskih i sunčanih naočala, te kontaktnih leća i do 50 %.

3,2,1, kupuj! Kada? Kako i kaže sama tradicija, u trećem tjednu studenoga –  29. 11. Jeste li spremni?

Mi svakako jesmo, a vi se ovog petka prepustite najboljim popustima i odaberite baš one  naočale o kojima maštate cijelu godinu. Budite brzi i odvažni jer ovo jedinstveno shopping iskustvo traje samo 24 sata, a ovo su popusti koji vas očekuju u našim prodavaonicama:

  • 30 % popusta očekuje vas na sunčane naočale i kontaktne leće, dok će popust na dioptrijske okvire  biti čak 50 %

(*Ova ponuda isključivo vrijedi za petak – 29. 11, a popusti se ne odnose na brandove Dita i Thom Browne)

Za one koji vole kupovati iz udobnosti svoga doma, tu je naš webshop! Zaboravite na gužve u dućanima i klikom odaberite naočale za sebe, a popust koji vas očekuje 29. studenoga na našem webshopu je dodatnih 10 % popusta na sunčane naočale i kontaktne leće na www.ghetaldus.hr

Pridružite se ovom „valu“ svjetskih trendova te si osigurajte najbolje komade sunčanih i dioptrijskih naočala poznatih svjetskih dizajnera.

Koristite naš hashtag – #ghetaldus ili nas označite u svojim objavama @ghetaldus.optika kako bismo vidjeli koje će od naših naočala upotpuniti vaš look. 

Vaš Ghetaldus <3