VELIKA PROMJENA ANTONIJE STUPAR JURKIN, za koju je zadužen Zvonimir Franić, oduševila je sve

by | 25 siječnja, 2018

Poznata televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlučila se za drastičnu promjenu u svom životu. Ne radi se o promjeni zanimanja ni bračnog statusa, nego o promjeni boje kose. Naime, atraktivna brineta prepustila se u ruke frizerskog stručnjaka Zvonimira Franića i postala zanosna plavuša. Novi izgled oduševio je Antonijinu obitelj i prijatelje te pokazao kako ovoj prelijepoj voditeljici svaka promjena izvrsno stoji.

Antonija Stupar Jurkin dugogodišnja je klijentica i zaštitno lice Zvonimirovog Salona Franić, u kojem se brinu o njezinom izgledu i zdravlju kose. Kao poznato lice s malih ekrana iznimno joj je bitno da joj je kosa lijepa i zdrava, a upravo je to bila Zvonimirova nit vodilja u ovoj velikoj transformaciji. Jedna spontana ideja vrlo se brzo izrealizirala i donjela prelijepu beauty priču.

Antonija mi se javila porukom u ponoć s pitanjem što ja mislim o tome da ona postane plavuša. U strahu da ne bi odustala od te ideje, odmah sam krenuo u realizaciju i okupio cijeli tim. Proces pretvaranja Antonije u plavušu trajao je čak osam sati, ali isplatilo se. Iako godinama surađujemo i njoj baš sve stoji, čak je i mene iznenadilo koliko je prelijepa plavuša. Najbitnije mi je bilo da tijekom tog procesa ne uništimo kosu, nego da ona ostane zdrava i prezadovoljni smo rezultatom“, objasnio je Zvonimir Franić, vlasnik Salona Franić.

Tehnika koju je Zvonimir primijenio kako bi Antoniju pretvorio u plavušu je nova tehnika ove sezone naziva root shadows, kojom se dobiva svijetla boja kose s tamnijim korijenom. Ova vrlo trendi boja i velika promjena za Antoniju pokazala se kao pun pogodak. Povodom toga nastale su predivne beauty fotografije koje potpisuje Srećko Rundić, a na kojima je, uz novu boju kose, naglasak stavljen i na pripadajući make up koji potpisuje Karlo Rusan za Ruka Beauty, također član tima Salona Franić.

Već godinama imam veliko povjerenje u Zvonimira i cijeli njegov tim u Salonu Franić. Osim što se brine o mojoj kosi, kod njega radim i nokte i dolazim kod Karla na šminkanje. Do sada smo često radili neke manje promjene, a ovo je prvi put da smo tako iznenada odlučili napraviti tako veliku promjenu i baš sam oduševljena. Kad smo krenuli, mislila sam da ću si biti čudna kao plavuša, a sad se zapravo čudim kako si uopće nisam čudna“, kroz smijeh je ispričala Antonija Stupar Jurkin.

Fotografije Srećka Rundića predstavljaju tri različita Antonijina beauty looka za koje je Zvonimir Franić osmislio frizure, a Karlo Rusan make-up. Uz ravnu kosu, Karlo je osmislio make-up koji naglasak stavlja na pune trepavice i jak ruž na usnama, dok uz lagano valovitu kosu predlaže jako izražene oči brončanim sjenilom i pripadajući ruž. Treći look naglasak stavlja na izrazito volumiziranu kosu koji zahtijeva puno decentniji make-up.