Vatreni nastup Ane Rucner

by | 15 veljače, 2016

Ovaj je vikend predstavljen je  novootvoreni Wine bar Oxbo koji predstavlja savršen dodatak vrhunskom Oxbo restoranu. Povodom otvorenja bara s vinskim konceptom održan je nastup vrsne violončelistice Ane Rucner koja je sve okupljene počastila s nekim od najcijenjenijih klasičnih komada svih vremena u modernom obliku, poput Ode radosti. Program je vodila prekrasna Mia Kovačić koja je naprosto blistala.

U nastupu Ane Rucner koji je bio kao i uvijek, impresivan, uživali su svi okupljeni, kao i brojni poznati poput Vlade Kalembera, Vanje Mamić, Suzy Josipović Redžepagić, Sarah Josipović, Tihane Harapin Zalepugin, Damira Škare, Mirjane Mikulec, Ivane Delač Đolo, Gorana Šprema, Sonje Kovač, pjevača Amira Kazića Lea, Zorana Pribičević i sportaša Filipa Grgića.

Kako je Ani tu večer bio i 33. rođendan, proslavila ga je zajedno sa svim uzvanicima, a na kraju je iznenadila sve prisutne i dodatno zapjevala. Vrhunska domaća vina prezentirala je profesionalna enologinja Eva Krišto, romantičnim ambijentom dominiralo je više od tisuću svijeća, a za opuštenu atmosferu pobrinule su se poznate hrvatske vinarije. Zagreb je otvorenjem Oxbo Wine bara dobio novo mjesto za uživanje u čaši vina, a obzirom da se nalazi uz jedan od najboljih zagrebačkih restorana s vrhunskom kuhinjom, Oxbo restorana, sigurni smo da će mnogi ovdje rado provoditi vrijeme.