“Vanilla girl”, sofisticirani TikTok trend koji je zavladao internetom

by | 18 siječnja, 2023
vanilla girl modni trend

“Vanilla girl” novi je modni trend o kojem se posljednjih tjedana baš puno priča! To ni ne čudi jer gotovo svaki novi trend koji je zanimljiv i prihvatljiv širokim masama postaje viralan i primijenjiv u stvarnom životu. Ipak, ako se nas pita – ovaj je baš poseban i objeručke ga prihvaćamo.

Ove godine sve je u znaku estetike djevojke boje vanilije, a možemo očekivati da će trend TikToka postati sve popularniji tijekom 2023. godine.

Tko je “vanilla girl”?

Ovaj trend predstavlja bezvremenost, minimalizam i sofisticiranost i fokusiran je prema određenom stilu odijevanja, to jest vođenju određenog “vanilla” načina života (ili barem predstavljanje takvog života online). TikTok je itekako nametnuo ovaj trend u smislu nečeg neutralnog i minimalističkog, a upravo je to sada povezano s hladnim danima.

Dakle, zamislite djevojku u svijetlim bojama (bojama vanilije), udobnom pletivu, laganim svijetlim hlačama. Većina odjevnih komada koje nosi “vanilla girl” jest bijele, krem ili bež boje.

 

@pennybooy vanilla girl aesthetic 🤩 #vanillagirl #cleangirl #stockholmstyle #skincare #foryou #fyp ♬ Matilda Djerf Quote – 🫶🏻

 

Da biste postigli izgled djevojke boje vanilije, usredotočite se na nošenje različitih nijansi iste boje.

Međutim, kod ovog trenda sve je više fokus ne samo na modnom izričaju nego se on manifestira i kroz stil života. To znači da baš sve što radite postaje dio vaše rutine i preslikava se na ovaj trend – od odabira outfita do načina šminkanja i načina na koji živite.

Čar je upravo u eleganciji i jednostavnosti, spojenim osnovnim nude bojama te prirodnoj ljepoti.

https://www.tiktok.com/@sincerely_zoya/video/7161144198425578754?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=highxtar.com%2Ftiktoks-vanilla-girl-ends-clean-girl-era%2F%3Flang%3Den&referer_video_id=7161144198425578754

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorota (@totadorota)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Foto: Instagram, naslovna: @matildadjerf