Valentinovska Večera s porukom u kreaciji Lokomotive

by | 10 veljače, 2016

Emotivna Večera s porukom spojila je potrebu za pomaganjem i zajedništvom s ugodnim druženjem uz najbolje gastronomske delicije. Mnogobrojni gosti među kojima su bili Ecija Ojdanić i Robert Orhel, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza brenda Boudoir, Ivana Mišura, Ljerka Puljić Sara Rainer, Petra Bianco i mnogi drugi, pokazali su da humanost nema granica.

„Svi se možemo složiti da je poseban osjećaj napraviti dobro djelo drugome. Večera s porukom je hvalevrijedan projekt čiji je cilj senzibilizirati javnost o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Odlučili smo biti domaćini ove večere jer je potrebno potaknuti ljude da počnu pomagati drugima. Uvjereni smo da je sredina u kojoj živimo velikog srca te da će se i u buduće rado odazvati ovakvoj vrsti humanitarnih projekata„ izjavili su Lana i Luka, domaćini Blessfood Večere s porukom.

„Drago mi je da su se moji prijatelji Lana i Luka uključili u ovu akciju. Najmanje što možemo napraviti je sudjelovati u ovom projektu te prikupiti novac za djecu kojoj je pomoć stvarno potrebna. Blessfood večera s porukom je tri u jedan. Spojeno je druženje s ljudima koje ne stignem sresti, dobra hrana i ono najvažnije, a to je dobro djelo„ rekla je Ecija Ojdanić.

„Ovo je lijepa inicijativa i dobar način da se svi uključimo u dobrotvoran rad i pomognemo onima koji su potrebiti. Trebamo stvoriti tradiciju ovakvih događanja kao nečega što treba postati društvena obveza onih koji imaju prema onima koji nemaju„ izjavila je Ljerka Puljić, viša izvršna potpredsjednica Agrokora.

„Druženje, opuštena i vesela atmosfera, a sve za humanitaran cilj. Iznimno mi je drago što sudjelujem u ovom projektu i što sam dobila priliku dati svoj doprinos“ rekla je Miss Universe Hrvatske 2014., Ana Mišura.

Ideja projekta BlessFood Večera s porukom je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.