Uživanje u kućnim ritualima još je bolje uz ove unikatne šalice domaćeg brenda

by | 5 studenoga, 2020

U ovim neizvjesnim vremenima, možemo reći da je pozitivna stvar rada od doma ili u provođenju više vremena sa svojim najdražima, ta da nam  outfite najčešće čini udobna odjeća, termočarapice i šalice čaja kao obavezan dodatak svakom trenutku.

A budući da napokon učimo uživati u onim malim stvarima, počeli smo oko njih stvarati prave rituale, pa ispijanje čaja ili kave tako postaje doista poseban “događaj” kojeg prate meki ogrtač i naša najdraža šalica. Baš ona koja u nama evocira lijepe emocije i stvara nam osjećaj topline oko srca. Ako još uvijek niste pronašli svoju najdražu šalicu, vrijeme je da upoznate domaći brend Planina – creative studio. Osim što će biti odličan prizor svakog jutra kada posegnete za njom, ove dizajnerske, ručno rađene i unikatne šalice, malo su umjetničko djelo stvoreno za svaki dom.

U nekoliko boja, oblika i baš nijedna ista – zvuči kao savršen recept za personalizirani poklon samom sebi ili najdražima. Iza ovog genijalnog brenda stoji Martina Martin, grafička dizajnerica koja je uplivala u keramičke vode i bez zadrške se prepustila svojoj mašti kako bi oformila ideju u proizvod. Moramo priznati da joj svakako uspijeva, jer doista, kome uz njih ne bi zatitralo srce?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

💙💛 Handmade ceramic set for two. • SOLD • #planinastudio #handmade

Objavu dijeli Planina Studio (@planina.studio)

Foto: Planina.studio / Instagram