Znamo kako možete osvojiti Xiaomi robotski usisavač!

by | 5 listopada, 2022

Xiaomi je jučer predstavio svoju najnoviju flagship Xiaomi 12T seriju koju smo dugo očekivali. Ipak, ono čemu smo se najviše veselili jesu prednarudžbe ponuda, koje će trajati od 5. do 12. listopada. Uz kupnju bilo kojeg pametnog telefona iz Xiaomi 12T serije (Xiaomi 12T ili Xiaomi 12T Pro), na poklon ćete dobiti Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite!

Više informacija možete pronaći na www.mi.hr

Flagship kamere s fotografijama prepunim detalja

Oba flagship modela serije Xiaomi 12T imaju profesionalne kamere koje korisnicima nude iznimno iskustvo fotografiranja pametnim telefonom. S profesionalnim sustavom kamera rezolucije 200 MP, podržanim revolucionarnim hardverom i Xiaomijevim vlastitim naprednim AI algoritmima, Xiaomi 12T Pro isporučuje vrhunske fotografije visoke jasnoće, snažnu noćnu fotografiju i brzo izoštravanje. Ove značajke, zajedno s nizom drugih optimizacija, omogućuju snimanje finih detalja, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja ili pri snimanju objekata koji se brzo kreću – bez gubitka fokusa.

Megabaterija za još dulje omiljene trenutke i zadivljujući zaslon

Serija Xiaomi 12T nudi nevjerojatno dugo trajanje baterije, čak i među flaghsip modelima Xiaomi, a uz to ima i iznimno brzo punjenje. Oba modela imaju veliku bateriju kapaciteta 5000 mAh te podržavaju 120 W HyperCharge punjenje. Oba se modela napune do 100 % za svega 19 minuta i spremni su za do 13,5 sati rada s uključenim zaslonom. Megaiskustvo gledanja u zaslon omogućuje 6,67′ CrystalRes AMOLED zaslon serije Xiaomi 12T. S 1220p rezolucijom i više od 68 milijardi nijansi boja. Oba su modela savršeno dizajnirana za ravnotežu jasnoće, šarenih detalja i energetske učinkovitosti. Zaslon je poboljšan i pametnim značajkama, kao što je AdaptiveSync, koji dinamički prilagođava brzinu osvježavanja na temelju pregledanog sadržaja – savršeno za sve korisnike koji provode puno vremena sa svojim telefonima.

Uz Xiaomi 12T seriju, vaš najbolji saveznik bit će Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, ekspert za čišćenje podova.

Mi Robot Vacuum-Mop Lite je praktična kombinacija usisavača i krpe 2 u 1 s četiri brzine usisavanja do 2200 Pa1 i tri načina brisanja. Ovaj uređaj ima ugrađeni žiroskop i vizualno potpomognuti navigacijski sustav, kao i spremnik za prašinu od 450 ml i spremnik za vodu od 270 ml, kompaktno dizajniran u tankom uređaju od 81 mm. Mi Robot Vacuum-Mop Lite automatski se puni i nastavlja čišćenje bez pomoći.

Uz novu Xiaomi 12T seriju vaš će zaslon biti osiguran kroz šestomjesečno jamstvo zaštite zaslona, a ljubitelji YouTube videosadržaja uživat će u tromjesečnoj besplatnoj pretplati na YouTube Premium.

Požurite po ovu fantastičnu ponudu koja traje do 12. listopada na www.mi.hr.

Foto: PR