Uz jedinstvenu mobilnu aplikaciju FLOU. vježbanje u paru je najbolja opcija

by | 12 veljače, 2019

Jedinstvena mobilna aplikacija FLOU. svojim jednostavnim korištenjem potiče na kvalitetniji sportski život i promjenu svakodnevnih navika. U samo par koraka omogućuje odabir željene lokacije, vremena u kojem želite vježbati, plaćanje i sakupljanje bodova. Svojim inovativnim sustavom u današnje digitalno doba olakšati će vam da budete aktivniji i unesete raznovrsnost dosadašnjoj rutini.

Potaknite jedni druge i vježbajte u paru, skinite aplikaciju Flou. i krenite po svoju dozu zdravlja – jer to je najbolja opcija!

U predivnom okruženju Biotrening centra službeno je predstavljena jedinstvena mobilna aplikacija FLOU. Biotrening centar prvi je prepoznao budućnost korištenja aplikacije u svrhu podizanja kvalitete sportskog života i poticanja promjena svakodnevnih navika.

„Sama ideja je došla kao skup iskustava trojice vlasnika kako bi se ljude potaknulo na što lakše pronalaženje sportskog objekta i potaknulo ih na aktivnost. Htjeli smo napraviti nešto jednostavno za korištenje, lijepog dizajna, logičnog sučelja, aplikaciju koja svojom pametnom arhitekturom omogućuje intuitivno korištenje te brzi i ciljani odabir aktivnosti prema vremenu, lokaciji ili namjeri treninga.

I ako tome dodamo funkcionalnost digitalnog plaćanja, dolazimo do finalnog proizvoda, tj. Flou. aplikacije. Plaćanje se vrši u svega 2-3 klika, što je uz uštedu vremena, odabir lokacije i željene vrste treninga jedan od glavnih beneficija aplikacije.

Vizija Flou. aplikacije je postati primarni kanal komunikacije sportskih subjekata i krajnjih korisnika njihovih usluga, uzimajući u obzir i raznovrsnost aktivnosti (od teretana, pilatesa, yoga, plesnih i borilačkih centara, do outdoor aktivnosti, sportova sa loptom i reketom, ekstremnih sportova, osobnih trenera, sportskih događanja kao što su trčanje, biciklističke utrke, pa i aktivnosti za djecu“, rekao nam je jedan od osnivača mobilne aplikacije Flou., Ivan Franić

Predstavljanjem aplikacije simbolično smo obilježili mjesec zaljubljenih kroz demonstriranje vježbanja u paru jer iskustvo je pokazalo da, ako je jedan partner neaktivan, velika je vjerojatnost da će takav postati i drugi.

Koliko ste se puta u životu našli u situaciji itekako svjesni da vam treba aktivnost i vježbanje, no nedostaje vam motivacije i netko tko će vas baš tada potaknuti da se pokrenete. Vježbanje u paru nije samo vježbanje sa partnerom. Vježbati je itekako korisno i lijepo sa prijateljima, bratom, sestrom… Bitno je samo jedno, shvatiti da je vježbanje u paru najbolja opcija. Ulaganje u vlastito zdravlje najbolji je ulog u životu.

Naši fitness influenceri Sandi i Monika Imerović, Petar Bruno Basić i treneri iz Biotreninga Josip Vučko i Diana Kozniku pokazali su nam kako vježbanje u paru potiče na motivaciju, zajedništvo, a ujedno i zabavu. Vježbanje je još zabavnije uz razne rekvizite – medicinke ili obične lopte koje koriste za dodavanje, trake kojima se mogu napraviti odlične vježbe u paru, bučice, fit lopta…..

O novom dobu primijenjenog nutricionizma kao i o odluci na suradnju sa mobilnom aplikacijom Flou. i zašto zagovara postojanje takve aplikacije iz Nutrilife Centra obratila nam se i pružila podršku Ivana Barišić, kao žestoka pobornicav ježbanja i zdravog načina života.

“S obzirom na globalne trendove u segmentu zdravlja i fitnessa izuzetno mi je drago da i u Hrvatskoj također postoji svijest i potreba za ovakvom vrstom informiranja krajnjeg korisnika o mogućnostima kako, gdje i na koji način poboljšati kvalitetu života kroz aplikaciju Flou. S obzirom na današnji užurbani način života, ulaganje u zdravlje prevencija je mnogih bolesti modernog doba kojih je sve više… Dijabetes, pretilosti, razni oblici kardiovaskularnih bolesti… U suradnji sa aplikacijom Flou., Nutrilife Centar želi pozitivno utjecati na prehrambene navike svakog pojedinaca kroz razne programe prehrane individualno prilagođene svakom pojedincu sukladno njegovim potrebama.”, rekla nam je Ivana Barišić, mag. nutr., direktorica Nutrilife Centra

Osim primjene pravilne prehrane i redovne tjelesne aktivnosti, važno je pravilno prevenirati ozljede i ne zanemarivati zdravstvene probleme. To najbolje znaju djelatnici poliklinike Biotrenig centra.

„Ovdje u poliklinici se bavimo svim aspektima liječenja problema lokomotornog sustava.

Liječnički pregledi, fizioterapija i rehabilitacija sastavni su dio našeg svakodnevnog djelovanja.

Kako Biotrening centar konstantno raste, tako raste i poliklinika. Brzi način življenja često dovodi do zanemarivanja zdravstvenih problema i ne liječenje ozljeda. Flou. je inovativna i napredna platforma s jasnom misijom i vizijom, koja je u konačnici jako slična našoj: bolja verzija mene i zdravlje za mene i moju obitelj. Naša misija je prvenstveno riješiti vaš trenutni zdravstveni problem, dati vam kvalitetan savjet, unaprijediti vaše zdravlje i naposljetku vas potaknuti na razmišljanje da proces brige o vlastitom zdravlju ne završava kad se riješi neko bolno stanje, već bi upravo tada trebalo započeti.“, rekao nam je Valentin Slogar iz Biotrening poliklinike.

Posebno bi istaknuli podršku čovjeka koji je zadužen za kondiciju profesionalnih sportaša, Luke Milanovića, doc. dr. sc., ujedno i kondicijskog trenera hrvatske nogometne reprezentacije koji je također prepoznao svrhu i beneficij korištenja mobilne aplikacije Flou.

„Biotrening centar je jedinstveni centar na ovim prostorima koji svim klijentima pruža uslugu pažljivo planiranog i programiranog treninga na temelju rezultata dijagnostike tjelesne forme. Stručni tim trenera pomoći će vam da bolje upoznate svoje tijelo, a potom pažljivo planiranim i programiranim treningom izgradite najbolju verziju sebe.

Biotrening centar iz dana u dan raste i razvija svoje usluge, a isto tako prati i nove globalne trendove informiranja krajnjih korisnika o važnosti tjelesno aktivnog načina života. Prepoznali smo Flou. aplikaciju kao izvrsnu platformu koja na jednom mjestu okuplja sve usluge koje poboljšavaju kvalitetu života krajnjeg korisnika. U sve užurbanijem svakodnevnom tempu, Flou. aplikacija štedi vrijeme i smanjuje izgovore za uključivanje u neki oblik tjelesne aktivnosti.“

O vođenju ljudi kroz proces osobne promjene te koliko je važna i psihološka priprema, naglasio je Matej Tomazin, mag. psych. i mentalni trener iz Mentalnog treninga.

Kako započeti dan i dobiti taj jutarnji flou koji nam je svima potreban, pobrinuo se Mario Valentić, profesor kineziologije i fitness trener koji je osmislio jednostavan i koristan Flou. smoothie. Na zanimljiv i duhovit način educirao nas je i prezentirao pripremu, zabavio, a na kraju i omogućio onaj sladak, ali zdrav okus u ustima.

Radijska voditeljica Alex Milinković kao moderatorica programa podržala je Flou. od samih početaka, priključila se kao korisnik aplikacije, influencer ali i kao osoba koja istinski zagovara i živi zdrav i aktivan život.

Svojim dolaskom podršku nam je pružila još jedna zagovornica zdravog i aktivnog života bivša TV voditeljica Antonija Stupar, osobni trener Mario Vekić i Drago Pezić.

Polleo sport nas je zasladio sa Proshake (proteinski shake), Amino Energy (energetski napitak) te Woppers proizvodima.