TikTok trend koji odlično izgleda i na crvenom tepihu

Trend za koji vjerujemo da ćemo viđati sve češće

by | 9 studenoga, 2021

Ako ste osoba koja voli beauty, sigurni smo da ste primijetili koliko TikTok ima velik utjecaj trenutačno na beauty industriju i trendove koji se iz tjedna u tjedan kreiraju.

TikTokeri otkrivaju svoje tajne beauty rutina, a mi ih pratimo i rado primjenjujemo i u svoje rutine. Ništa manje otporne na TikTok trendove nisu ni poznate osobe, pa je tako na sinoćnji LACMA Art + Film Gala by Gucci, Elle Fanning stigla pokazujući jedna od trendova koje TikTokeri obožavaju. Tamni izrast i plavi pramenovi skupljeni u savršeno zaglađenu punđu, tamni outfit s upečatljivim dodatkom u obliku cvijeta, debeli i precizni tuš za oči te usne boje vina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elle Fanning (@ellefanning)

Upravo usne u toj boji aktualan su trend koji se najčešće postiže “lip stainovima” , da nije precizno nanesen, već suptilno, opušteno, kao da ste netom prije izlaska iz kuće popili čašu crnog vina. Ovaj look savršeno se uklopio i u Gucci narativ, koji je Elle prezentirala na crvenom tepihu, pa vjerujemo da je i ovaj opušteni glamur nešto što ćemo sve češće viđati.

@beautylooks_ls Surprise at the end for you 😂😉 #makeup #foryou #wineliptint ♬ original sound – Beautylooks_ls_

 

Foto: Kevin Winter via Getty Images