Uskoro izlazi Harry Potter kuharica s receptima specijaliteta iz filma

Napokon možete ispeći tradicionalne poslastice iz Hogwartsa

by | 1 kolovoza, 2021
harry potter

Ako još uvijek odgađate da pogledate ove filmove ili pročitate knjige, vjerujte nam na riječ – krenite odmah, jer i mi smo do nedavno bili skeptični, pa smo se oduševili i sada postali jedni od glavnih obožavatelja svega onoga što ima veze s filmovima.

Sve takve obožavatelje vjerujemo da će oduševiti vijest da uskoro u domaće knjižare dolazi službena kuharica s 40 recepata inspiriranih filmovima. Knjiga je već postala New York Times bestseller, a vjerujemo da će takvu putanju nastaviti i kod nas. Od pite od bundeve, preko sovinih muffina, pa sve do čarobnog Hogwartsovog gingerbreada, ova kuharica je puna recepata čak i za vegane, vegetarijance i gluten-free prehranu, pa možete biti sigurni da je pokrila baš svako područje, ako je već nećete kupiti samo da vam stoji na polici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lumen_Izdavastvo (@lumen_izdavastvo)


Iako još uvijek ne znamo točan datum dolaska u knjižare, Lumen izdavaštvo već je pustilo najavu u javnost pa vjerujemo da nećemo još dugo trebati čekati. Mi ćemo samo reći “Accio”, dok usmjeravamo štapić prema kuharici.

Foto: Harrypotterny/Instagram