Što kažete na ljetni wellbeing odmor u kampu? Ovo je mjesto na kojem ćete napuniti baterije

Ljetni wellbeing odmor u kampu Korana pravo je prirodno mjesto za mir i prirodu

by | 16 srpnja, 2021
wellbeing odmor

Kamp Korana, kao dio Plitvičkih jezera, do kraja mjeseca srpnja nudi prekrasan program ljetnog wellbeing odmora. Ovo je odmor gdje se baš ovog ljeta možete prepustiti zagrljaju prirode i obnoviti duh i tijelo od naporne svakodnevnice i uživati u jedinstvenim wellbeing tretmanima koje su pripremili za vas u zelenoj oazi kampa Korana. Odvojite se od vanjskog svijeta šumskim kupkama u ljekovitom šumskom okruženju i doživite harmoničan spoj čovjeka i prirode u joga tretmanima na otvorenom.

Učitelji joge će vam pomoći pronaći svoj unutarnji mir, dok ćete uz vodiča za šumske kupke biti u prilici uključiti sva svoja osjetila u doživljaj šume i regenerirati se na doista jedinstven način. U kombinaciji s ostalim sadržajima kampa Korana, ovaj aranžman zasigurno će pomoći približiti vas stanju dubokog odmora u umirujućoj zelenoj idili.

Aranžman uključuje 2 ili 3 noćenja u bungalovima kampa Korana s doručkom ili polupansionom, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera te jedan zen dan s jutarnjom i večernjom jogom i šumskom kupkom (forest bathing). Ako se odlučite za opciju noćenja s doručkom, osiguran vam je popust od 15 % na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana. Tijekom boravka u kampu u bungalovima s novouređenim zajedničkim sanitarnim čvorom, na raspolaganju su vam restoran s vanjskom terasom, trgovina, prostor za grill i besplatan prijevoz do Parka i natrag.

Birate možete između šest različitih paketa wellbeing odmora.

kamp korana kamp korana kamp korana

Autokamp Korana slovi za jedan od najljepših kampova kontinentalne Hrvatske, a kao što mu to i samo ime kaže, nalazi se uz kanjon rijeke Korane. Zahvaljujući toj poziciji, odlikuje se bogatstvom zelenila koje svakom posjetitelju omogućuje da se sakrije u vlastiti mirni kutak i uživa u relaksirajućem potencijalu prirodnog okruženja.

Za djelić te umirujuće atmosfere zaslužna je i rijeka Korana koja izvire kao nastavak Plitvičkih jezera, najstarijeg, najpoznatijeg i najposjećenijeg hrvatskog nacionalnog parka, a mnogi će se složiti, i najljepšeg. Tako se izvor rijeke Korane ugnijezdio u predio Plitvica gdje se voda strmoglavljuje niz najviši hrvatski slap, Veliki slap, te tvori slapište Sastavke, što se smatra početkom rijeke Korane.

Kamp se nalazi šest kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, a prostire se na površni od 35 hektara. Može primiti oko 2 500 kampista koji odabiru željenu lokaciju za smještaj kampera, kamp prikolica ili šatora, uz dopušten boravak kućnih ljubimaca. Raspolaže s 47 bungalova, opremljenih s dva odvojena kreveta s posteljinom, stolom, stolicama i garderobnim ormarom. Gosti se koriste zajedničkim novoopremljenim sanitarnim čvorovima. Kako bi svaki gost mogao uživati u čarima Plitvičkih jezera, osiguran je i besplatan prijevoz do nacionalnog parka i natrag.

 

Ugodno okruženje kampa dobro je pošumljeno i bogato hortikulturno uređeno, a uz obilje zelenila i rijeku Koranu u neposrednoj blizini, čini ovo područje atraktivnom destinacijom za goste sklone aktivnom odmoru. Stoga, ako vaša ideja idealnog odmora uključuje hodanje, jogging, biciklizam ili plivanje, možete biti sigurni kako ste pronašli destinaciju koja će udovoljiti vašim željama.

Iskoristite akciju do kraja mjeseca i priuštite si pravi, drukčiji ljetni wellbeing odmor u prirodi!

 

Izvor i foto: FB Plitvička jezera, Instagram, np-plitvicka-jezera.hr

FOTO: lzf iStock/Getty Images Plus via Getty Images