Upoznajte miris koji utjelovljuje prirodne ljepote Mediterana

Zelene i cvjetne nijanse

by | 12 svibnja, 2023
parfem

Mirisi Herbae par L’Occitane oduvijek su izražavali autentičnu ljepotu izvan utabanih staza, a novo limitirano izdanje ove mirisne kreacije je posveta divljoj, očaravajućoj ljepoti brnistre. U Provansi, mediteranska brnistra, oslobađa note cvjetnog, zelenog i sunčanog mirisa s profinjenim mošusnim tragom. Vedrina i prštava energija koja obavija ovu kolekciju, učinit će da se osjećate divno i poletno u svojoj koži tijekom cijelog dana.

Kolekcija je idealna za ljubiteljice Mediterana i prirodnih ljepota. Zelene i cvjetne nijanse Herbae par L’Occitane Spartium, prenose vas u uzbudljivu šetnju neistraženim morskim obalama.

Ovaj miris prirodnih ljepotica uvest će vas u filmski svijet romantike i blistavosti. Herbae par L’OCCITANE Spartium Eau de Toilette izražava divlju, slobodnu, kreativnu osobnost te spaja poletnu svježinu sa sunčanim cvjetnim notama i grli je biljnim mošusnim tragom. U ovoj limitiranoj kolekciji očekuju vas i gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, sapun i krema za ruke, a tu je i ograničena ponuda poklon-setova koji će razveseliti mnoge majke ili prijateljice.

Prekrasni pokloni za Majčin dan koji govore jezikom ljubavi

Ovi su poklon setovi stvoreni s ljubavlju prema prirodi, baš kao što je i majčinska ljubav neizmjerna i prirodna.

Ne zaboravite i ove godine proslaviti ljubav i zahvalnost prema majkama, te odaberite L’Occitane poklon koji će joj uljepšati dan i ispuniti srce toplinom i veseljem.

Voljeli biste obradovati majku kozmetikom koju još nije probala? Onda je Otkrivajući set Herbae Spartium s toplim mirisom brnistre, idealan poklon. Ovo će posebno cijeniti majke koje vole opuštanje uz obalu mora.

Poklon set Herbae Spartium – zaokruženi ritual njege u prepoznatljivoj L’Occitane kutiji, divna je gesta. Ako želite igrati na sigurno i uživati u majčinom oduševljenju, poklon set koji povezuje sve proizvode za njegu i ritual opuštanja u kućnom SPA kutku, izbor je bez greške. Pitajte majku o dojmovima i uživajte u zajedničkim trenucima sreće.

Pronađite novu kolekciju i poklon-setove u L’Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

Foto: PR