UHU školska sezona prepuna iznenađenja

by | 30 kolovoza, 2017

Za početak nove školske godine UHU već tradicionalno priprema iznenađenja za školarce.

  1. godina u znaku je omiljenih likova iz crtića „Kako je Gru postao dobar“. Ovaj veliki kinohit označio je početak školskih praznika, a njegova popularnost nastavlja se i u novoj školskoj godini. Baš kao što se i Gruova obitelj u novom filmskom nastavku proširila još jednim članom, davno izgubljenim bratom, tako je i UHU ponuda ljepila proširila svoju ponudu. Osim popularnih UHU ljepila u stiku, Gru i njegovi Malci krasit će UHU ljepilo za papir Glue Pen, čiji aplikator omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje ljepila, te novi proizvod UHU rollafix, kristalno čistu ljepljivu traku koja čvrsto lijepi i ne žuti. Proširenjem ponude ljepila koje će krasiti zabavni likovi, UHU želi nagraditi vjerne potrošače i dati im dodanu vrijednost.

NAGRADNI NATJEČAJ ZA VAS

UHU nagrađuje troje najsretnijih poklon-paketom koji sadrži: UHU ravnalo, UHU torbice za papuče i UHU stic UHU LJEPILO U STIKU 21 g BTS. Ono što trebate napraviti:

  • 1) Ako još niste, lajkati naš FB profil (Ljepota & zdravlje Hrvatska)
  • 2) Pozovite 5 prijatelja (koji dosad nisu lajkali naš profil) da ga lajkaju.
  • 3) Troje sretnih dobitnika koji su ispunili ove uvjete, bit će odabrani putem sustava Random.org i objavljeni 11. rujna na ljepotaizdravlje.hr.

SRETNO SVIMA!

Tagovi: