U WESTGATE SHOPPING CITYJU otvorena je nova modna destinacija za sve ljubiteljice svečanih haljina

by | 29 siječnja, 2020

Westgate Shopping City ponudu obogatila je još jedna trgovina iz fashion segmenta. DEAL! je novootvoreni salon svečanih haljina, vjenčanica, odijela i modnih dodataka gdje potraga za idealnim outfitom za posebne trenutke postaje pravi užitak.

Nova godina tek je počela, a u našim kalendarima već je zabilježeno nekoliko važnih događaja. Među njima se zasigurno ističu vjenčanja, maturalna večer ili neke druge svečane prilike. Takve prigode traže da se u našem ormaru nade barem jedna svečana haljina ili kombinacija u kojoj ćemo se osjećati i izgledati odlično. Upravo zbog toga, vrijedi se potruditi i pronaći modnu kombinaciju uz koju ćemo zabljesnuti. Potraga za savršenom svečanom kombinacijom može biti pravi modni užitak ako imamo na umu nekoliko stvari…

Pravilno odabran materijal, dužina i kroj poput čarobnog štapića mogu stanjiti bokove, vizualno izdužiti noge ili stvoriti obline. Eksperimentiranje je poželjno – izaberite haljinu ili suknju koju biste rado vidjeli na sebi ali pripazite na boje. Pri kombiniranju savjetujemo spajanje tople boje s toplom, a hladne boje s hladnom. Naravno, crna je siguran odabir, uvijek u trendu. Svaka žena zaslužuje osjećati se posebno a da bi look bio potpun tu je i svečani accessorize koji će staviti ! za wow efekt.

Nismo zaboravili ni na naše drage muškarce, ponuda modernih odjela za muškarce ne zaostaje, a moramo priznati da su nam posebno zanimljivi parovi koji usklade svoje modne kombinacije. Budite maštoviti, uskladite boje ili uzorke i zablistajte zajedno. U Deal! salonu možete pronaći idealnu kombinaciju za oboje. U nastavku donosimo nekoliko it komada koje smo pronašli u novootvorenom salonu DEAL!.