U lipnju smo na Fashion&Beauty Blogomaniji!

by | 5 travnja, 2016

blogomanija 2

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Nakon nekoliko uspješnih i velikih konferencija, od Tvitomanije, preko Blogomanije i Nove Energije, krenuli smo u potpuno novu, ali opet poznatu priču. Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. lipnja u Habakuku u Mariborskom Pohorju baviti aktualnostima iz trenutačno najperspektivnije sfere interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije.

Svjedoci smo sve većeg zanimanja cjelokupne internetske populacije, kako u svijetu, tako i kod nas, za pojedine teme iz te dvije industrije. Svakodnevno koristimo po nekoliko alata koji dolaze i koriste ljepoti i modi, a da nismo toga ni svijesni. Filtri na fotografijama su samo početak. Selfie adaptacije, napredno znanje photoshopa i ilustratora, društvene mreže kao kanali promocije i povoljni kanali za razvoj karijere, onda YouTube tutorijali i pregršt novih influencera koji su regularni ljudi, poput vas i nas, ali koji imaju svoje mjesto pod internetskim suncem zato što su inovativni, drukčiji i poznaju cyber materiju su ono što se svakodnevno izdvaja i koje velike fashion & beauty kuće uvelike prepoznaju.

Blogomanija je koncept koji uključuje puno više od samih blogova, kao što je to bilo i na svim ostalim našim konferencijama. Blogomanija je stjecište i svojevrsna proslava interneta, samo od 8. do 12. lipnja tekuće godine, bit će u službi ljepote i mode. I obraćamo se svim profesionalcima, predstavnicima medija, ali i ljubiteljima mode i dizajna koji već ili koji će tek uz pomoć interneta uspjeti živjeti svoj san – zarađivati i živjeti Fashion & Beauty život!

Jedan od osnivača našeg portala rekao je o predstojećem događaju: “Ove godine proljetna konferencija će se održati na Pohorju, pokraj Maribora, u hotelu Habakuk od 8-12. lipnja. Nakon izbora, to će biti prava prilika da se pozabavimo prvi put fashion and beauty i srodnim temama na Blogomaniji. Osim sjajne prirode, imat ćete priliku uživati u wellnessu, u unutrašnjim i vanjskim bazenima i različitim zabavnim i sportskim sadržajima koje vam pripremamo.” Produkcija Zoran i Robert, drugo izdanje.

Ekipa iza same konferencije ima višegodišnjeg iskustva u organizaciji, marketingu, PR-u, digitalu, ali je i, s druge strane, iskreno uzbuđena što će moći na jedan novi i prvi put viđeni način u regiji omogućiti svim zainteresiranim stranama da nauče nešto novo, predaju, izlažu, prezentiraju svoj brend ili jednostavno sudjeluju u fenomenalnoj zabavi i neformalnim druženjima koji generiraju važne kontakte koji su uvijek jako bitni kada su online pitanja u fokusu.

Potrudili smo se omogućiti prihvatljive cijene za sve naše goste, stoga je polupansion već od 25 eura dnevno. Smještajni kapaciteti su u objektima Terma Maribor, a prijevoz iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva, Zagreba i Ljubljane organizirali su naši partneri iz Terra Travela.

Za sva pitanja smo tu, ali se vi, svakako, dodatno informirajte preko službene stranice Blogomanija Fashion & Beauty i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Vidimo se u lipnju! Budite nam fashion&beauty do tada!​
Blogomanija Fashion & Beauty – Blogomanija.net