TUNEL “GRIČ” KAO NAJBOLJA MODNA KULISA! Hippy Garden održao još jednu fantastičnu reviju

by | 7 listopada, 2016

Gdje si bio 80-ih?

Bila je to godina u kojoj je AC/DC snimio “Back In Black”, najprodavaniji rock album svih vremena, a debitanstkim pločama oglasili su se bendovi Iron MaidenDef LeppardU2, Pretenders, te Bryan Adams.

U isto vrijeme dizajnerica Đurđica Vorkapić imala je 10 godina. U džepovima je skrivala žvakaće gume Bazooka. Bilo je to doba kada je skrojila i svoj prvi model. Trideset i šest godina kasnije, dizajnerica Đurđica Vorkapić i dalje živi modu.

Scenskim i modnim performansom modna kuća HIPPY GARDEN predstavila je kolekciju za jesen/zimu 2017.

Zagreb, 6. listopada 2016. – Misteriji podzemnog grada napokon su otkriveni! Zagrebački tunel “Grič” jučer je bio pretvoren u besprijekornu modnu pistu kojom su defilirale urbane buntovnice. Naime, renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden, uz mnogobrojne uzvanike, predstavio je kolekciju UNPLUGGED inspiriranu punokrvnim heroinama ’80-ih.

Moda, drama i spektakl

Uz grmljavinu i dozu velike drame obavijene mistikom, modni spektakl započeo je modelima kratkih haljina ukrašenih savršeno predimenzioniranim zatvaračima. Vrlo elegantni dugi i midi kaputi ravna kroja i metalik odsjaja ostavili su nas bez daha, a ukrašeni kombinezoni dubokog izreza uz večernje haljine smeđeg animal printa pobudili su uzdahe brojnih gledateljica. Dio kolekcije obilovao je različitim utjecajima, punk i rock detaljima, uz obilje crne i mat zlatne boje. Svaki komad odjeće je besprijekorno osmišljen i izrađen od visokokvalitetnih materijala. 

Prvi put predstavljena je i nova linija cipela i čizama pod nazivom NENY vrlo nosive visoke gležnjače u crnoj i konjak smeđoj boji. Vidjeli smo odličan Hippy Garden nakit, torbe ravne i krute forme koje su  upotpunile ovu maestralnu kolekciju brenda Hippy Garden.

Još jednom se potvrđuje da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj Hippy Garden ženi. A svi će potvrditi da je Đurđica uvijek, svakom novom kolekcijom, jasna u svojoj stvaralačkoj viziji.