Trik zbog kojeg uz bilo koju kremu možete imati nevjerojatno meku i neispucalu kožu ruku

Krema za ruke zapravo se treba znati koristiti

by | 4 studenoga, 2021

Ono što uvijek nekako dosadno dolazi uz hladnoću, jesen i zimu jest zatezanje kože, posebno ako se ne brinemo dovoljno o njoj.

Na njegu kože lica već smo navikli i nekako je usvojili, ali njega tijela uvijek nekako ostaje zanemarena, posebno ruku koje su redovito izložene svim vanjskim utjecajima. No padom temperatura, posebnu njegu trebamo obratiti upravo na ruke. Čak niti ne zbog toga što se godine i briga o sebi prvo pokazuje na rukama i vratu, već zbog onog neugodnog osjećaja zatezanja i peckanja kože koji imamo.

Iako naravno da i vrsta kreme koju koristite ovisi o tome kako će utjecati na obnovu vaše kože (ne koristite one s alkoholom), još je više do tehnike koju koristite kako biste iz nje izvukli sva svojstva koja obećava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NAILS WAXING LASHES FACIALS (@sofablondon)


Prije svega, najbolje je da ovaj trik izvodite tijekom večeri kada možete osloboditi dlanove i odvojiti vrijeme da 30-45 minuta ne koristite iste. Sve što vam treba jest odabrana krema za ruke i rukavice od lateksa koje će zagrijavati proizvod koji ćete nanijeti.

Prvi korak je da u debelom sloju namažete ruke nakon čega ćete na njih navući rukavice koje će dodatno zagrijavati ruke i otvarati pore, zbog čega će koža bolje upijati proizvod. Držite masku na rukama 30-45 minuta, skinite rukavice i umasirajte ostatak kreme na dlanove. Nema na čemu.

Foto: natashamam via Getty Images