Tri jesenska high street komada koja želimo u svom ormaru

by | 27 kolovoza, 2020

Iako većina ljudi i dalje uživa u ljetu i toplim danima, svjesni smo činjenice da nam jesen polako kuca na vrata te da sa sobom donosi brojne promjene.

Jedna od njih je i neizbježno preslagivanje odjeće, kao i upoznavanje s jesenskim trendovima. Jesen sa sobom donosi nešto mirnije tonove i boje te klasične komade koje će obožavati svi oni čiji je potpis elegancija. U nastavku vam donosimo tri ključna komada koja ćete htjeti imati u svom ormaru.

Oversized jakne i kaputi

Ove su jeseni popularni oversized kaputi, hlače i baloneri svjetlijih i zemljanih boja. Lako ih je kombinirati i uklopiti u gotovo svaku kombinaciju. Police i vješalice dućana polako se popunjavaju komadi za prijelazno razdoblje. U nastavku vam donosimo naš oversized favorit.

Pull & Bear, 229,90 kn

Hlače sa širokim nogavicama

Jesenski look s kojim nikako ne možete pogriješiti definitivno su lepršave hlače i hlače sa širokom nogavicama. Bilo da dolaze u ležernijim materijalima poput pamuka i pliša ili su u nešto elegantnijoj viskozi, apsolutni su hit jeseni.

Zara, 229,90 kn

Gležnjače

Ni ova jesen neće proći bez gležnjača. Praktične i prilagodljive – uklopit će se u svaki stil. Ove jeseni pronaći ćete velik broj modela, koje ćete moći prilagoditi poslovnim, svakodnevnim i posebnim prigodama.

Mango, 349,90 kn

Foto: PR/Instagram