Trendi frizura iz 90-ih vraća se na velika vrata

Sentimentalan povratak u prošlost

by | 16 kolovoza, 2021
trendi frizura

Kad su frizure u pitanju, uvijek smo za eksperimentiranje jer potraga za istima koje će odgovarati našem stilu doista zna biti mukotrpna.

Iako inspiraciju za ljetnu frizuru danas nije teško pronaći u moru pletenica, načina bojenja i šišanja kose, najviše ipak volimo one sentimentalne povratke u prošlost. Ne čudi zapravo da su se na velika vrata počele vraćati frizure iz 90-ih i 2000-ih, možda i kao svojevrsna podrška Britney Spears koja je u to vrijeme svakako bila jedna od predvodnica trendova. Jedna od tih frizura već neko vrijeme pronalazi svoj put do suvremene beauty industrije i priznajemo, sretni smo zbog toga. Riječ je o svojevrsnim kečkicama koje smo nekad nosili i mi i naše pop zvijezde na koje smo se ugledali. Poanta je da se uzme mali dio kose blizu licu, stvori dodatni volumen i istovremeno vam ne smeta tijekom vrućina koje su nastupile.

Sve što vam je potrebno za ovu frizuru jesu male elastične gumice, četka i nekoliko poteza prstima koje možete pogledati u videu.

@wendypearlorrRocking rocker vibes 🤘🏼 #fyp #fypシ #foryoupage #hairtok #hairtutorial #hairinspo #hairlove #yeg #fypage♬ original sound – Wendy Pearl Orr

Foto: SanneBerg via Getty Images