Trend 90-ih koji nam se polako vraća u ormare želimo nositi stalno

by | 13 studenoga, 2020

Modni trendovi se konstantno rotiraju i vraćaju se oni za koje nikad ne bismo rekli da će postati veći nego što su ikada bili (grandpa tenisice najbolji su primjer toga).

S obzirom na to, ni ne čudi nas da se u naše ormare polako uvlače i trapezice, ali ne samo one od trapera nego i trenirke trapez kroja koje su sredinom i krajem 90-ih bile veliki hit. I dok smo nekoć čekali revije velikih modnih kuća da vidimo što će se nositi u narednoj sezoni, danas čak i da uopće ne pratite modu, na TikToku i Instagramu možete vidjeti baš sve nove trendove. Trenutačno je upravo trenirka trapez kroja apsolutni hit.

Iako mlađe generacije ovaj model trenirki i traperica vjerojatno poistovjećuju s disco razdobljem dok skateaju ili se rolaju, priznat ćemo da je nama, koji smo ih nosili i prije, jako drago zbog ovog velikog povratka, i to ponajprije zbog ženstvenog oblika tijela koji one osiguravaju. Svakako, bilo je i puno gorih modnih povrataka u prošlost. Sada kada nam je udobnost prioritet, ovom trendu podlegli su i neki od velikih brendova (H&M, Lululemon, Spanx, FreePeople) i dali mu osvježeni look i bolju nosivost, bolje tkanine ili uzorke uz pomoć kojih ćete izgledati chic i u okrilju svog doma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli emma chamberlain (@emmachamberlain)

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lena Kresh ✨ Blogger USA (@iamlena)

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli B L E U S A L T (@bleusalt)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shabby Chic Boutique (@shabbychicosagebeach)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @strawberry.fitz

 

Foto: Unsplash