Tražite haljinu za svadbu ili svečanu priliku? Donosimo izbor high street ponude

by | 31 kolovoza, 2021
haljina za svadbu

Vjenčanje je posebna prigoda i čin koji zahtijeva upravo i takvo odijevanje – pristojno, decentno i u skladu s događajem. Ipak, važno je držati se nekih osnovnih smjernica kad birate outfit za svadbu. To bi značilo da pripazite na to koju boju haljine birate jer bijela uistinu nikako nije poželjna ako ste gost. Bijela je dopuštena samo ako se radi o malom detalju na haljini, a ne ako samo ta boja prevladava.

Također, šareni uzorci, kričave boje, detalji sa šljokicama apsolutno su neprimjereni jer privlače pažnju. Pripazite i na duljinu haljine – mini haljine i suknje nikako nisu poželjne jer su neprimjerene za ovakve prigode. Bilo kakva dužina osim ove svakako je dobrodošla, kao i jednostavne linije i jednobojni modeli modnih komada.

Pročitajte: Tražite haljinu za vjenčanje? Domaći dizajneri imaju prekrasne modele

Mala pravila, ali sasvim jednostavna učinit će da i vaš boravak na nečijoj svadbi bude ugodan. Slično vrijedi i za sve druge svečanije prilike, pa zato pripazite kod izbora.

Pročačkali smo kakve modele nudi high street ponuda, pa ako ste trenutačno u potrazi za novom haljinom, škicnite naš izbor:

 

Izvor i foto: C&A, Zara, H&M, Mango, Free People, & Other Stories