U modnom fokusu sada su traperice svih modela. Izdvajamo 33 najaktualnija komada

Spremni za proljeće?

by | 20 ožujka, 2023
traperice za proljeće

Ako govorimo o komadima koji su vječni i uvijek popularni, tada u tu kategoriju definitivno spadaju i traperice!

Proljeće je ispred nas, a traper je taj koji će dominirati u street verzijama te ćemo ga mi objeručke prihvatiti. Tjedni mode nagovijestili su nove trendove pa tako skiny traperice na neki način odlaze u zaborav (iako ih je još uvijek popularno nositi), a traperice širokih nogavica postaju popularnije više nego ikad.

Ove sezone veliku ulogu hita preuzimaju traperice, komad koji je bio trend 70-ih, a sada se opet vraća i nosit će se u proljetnim danima uz kratke majice i košulje. Također, tu su i potkraćene traperice ravnog kroja koje su popularne zbog svoje duljine do gležnja i izgledaju baš top, a ono što ih posebno izdvaja jest porubljen ili neporubljen rub. Vrlo popularne sada su i traperice koje imaju izuzetno široke nogavice. Vraća se i trend nošenja trapera na traper, koji podrazumijeva kombiniranje različitih komada odjeće od trapera, a vraćaju se i traper jakne i prsluci.

Sve u svemu, stiže vrijeme tenisica i balerinki, pa nema sumnje da će upravo traperice biti u fokusu nošenja. Iznimno popularne jer se mogu nositi i uskladiti s raznim drugim komadima odjeće, definitivno su must-have za svaku sezonu. Birajte krojeve prema tome što volite nositi, a možda je i došlo vrijeme da se malo odvažite te isprobate neke nove trendove.

Široke traperice predvodit će taj trend, a u prilog tome idu i mnogobrojne proljetne kolekcije koje će osvježiti svaki look i potvrditi ono što su svjetski dizajneri najavili još ujesen 2022.

Sve te modele možete pronaći u high street ponudi modnih brendova, a da vam olakšamo potragu, izdvojili smo 33 odlična komada traperica.

Pročitajte: Ova haljina osvojila je društvene mreže i pravi je proljetni hit. Prekrasna je i znamo gdje ju kupiti

Najljepše traperice za proljeće 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Heinrich Sauceda (@filis_pina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Foto: Zara, Mango, H&M, Reserved, Instagram, naslovna: @pernilleteisbaek