Traper jakna u 20 super modela za prijelazno razdoblje

Bezvremenski klasik koji obožavamo

by | 28 kolovoza, 2021
traper jakna, jakna od trapera

Traper jakna, moglo bi se reći kao i bijele tenisice te crna haljina, vječni su klasik i neizostavan dio ženske garderobe. Za međusezonske kombinacije doista ne postoji savršeniji komad od odlične, kvalitetne jakne od trapera. Bezvremenska, praktična, nosiva – apsolutno savršena, jakna s vremenom dobiva i nove izglede te varijacije, ali uvijek načelno ostaje ista. Obožavaju je djevojke i žene svih godina, modne blogerice i trendsetterice.

Kao i proljeće, i jesen je godišnje doba kad je najviše možete kombinirati, posebice u vrijeme prijelaznog razdoblja kad s njom nikako nećete pogriješiti.

Traper jakna u 20 super modela za prijelazno razdoblje

Danas u ponudi modnih brendova i high street brendova možete pronaći razne varijante traper jakni – od onih klasičnih, svijetlih, tamnih, oversized, s printovima, u bojama i uzorcima poput cvijeća. Tu su i one sa statement ramenima, ali i one koje prate liniju tijela. Međutim, klasika je uvijek najbolji izbor jer s njom odlično ispada svaki dnevni ili večernji styling. Možete je nositi na bezbroj načina, poput toga da je odjenete kao jedan od slojeva ispod kaputa ili balonera, na haljinu ili hlače.

Ono što je odlično – jakne sada dolaze u raznim varijantama i s detaljima poput manžeta, kapuljača, prilagodljivih vezica, preklopnih ovratnika, našivenih džepova i slično.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by josi pellicano (@josipellicano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca (@la_bugia_bianca)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Garcia (@mg_imagenes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Izdvojili smo 20 super modela traper jakni, pogledajte!

 

Izvor i foto: Instagram, Bershka, Zara, Diesel, Orsay, Europa92

FOTO: Ridofranz iStock/Getty Images Plus via Getty Images