Tracy Anderson: Gwyneth Paltrow mi je najbolja učenica

by | 12 studenoga, 2013

Tracy Anderson rekla je da je Gwyneth Paltrow najposvećenija vježbanju od svih zvijezda s kojima je surađivala…

Trener poznatih osoba Tracy Anderson pohvalila je svoju najbolju prijateljicu i poslovnog partnera za njezinu posvećenost zdravom životu i fitness režimu, i ističe da ne može razumjeti zašto ljudi imaju potrebu kritizirati Gwyneth zbog njezinih postignuća.

“Gwyneth Paltrow je moj najbolji učenik. Stvar je u tome što je ona ekstremna u svemu što radi. Kako može biti istovremeno uspješna glumica, savršena majka, lifestyle stručnjak i moj fitness partner? A i izgleda bolje sad nego kada je imala 20 godina”, kaže Tracy.

Tracy je izjavila kako smatra da je Gwyneth izvanredna takva kakva jest.

“Govori dosta jezika, radi uloga je čak naučila svirati gitaru, a ljudi, kada vide takav uspjeh, obično ga pripišu sreći. S Gwyneth nije taj slučaj, kod nje vrijedi naporan rad i dobri rezultati”, rekla je.

Glumica, među čijim klijentima su Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Madonna, udružila se s Xbox Fitnessom kako bi ljudima pružila šansu da postignu savršeno tijelo u okviru svog doma.

“Gwyneth želi učiti, disciplinirana je i nije egoistična. Zna da se rezultati postižu radom. Sedam godina, šest dana u tjednu, ona je posvećivala vježbanju”, prokomentirala je Tracy.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Fame