Top 5 tretmana za 5 kritičnih zona

by | 17 srpnja, 2015

Svatko od nas ima svoje „slabe točke“ , po koji nedostatak na tijelu i na licu koji nas posebno muči. Ma koliko svi govorili da je svatko od nas poseban na svoj način, probleme vidimo samo mi. Da bi učinkovito riješili sve muke koje vas tište, u nastavku vam donosimo nekoliko uspješnih rješenja za najkritičnije točke na vašem tijelu.

ThinkstockPhotos-475653838

Pazuh – znojenje i dlačice
Prekomjerno znojenje može ugroziti kvalitetu života, a nikako ga ne možete zaustaviti dezodoransima. Dlačice u području ovog predjela možete ukloniti laserskom epilacijom koja je danas postala trend, a i djelotvorno rješenje ovog problema. Radi se tako što se ubrizgavaju male doze botoksa, a rezultati traju od šest do devet mjeseci.

Bujne grudi i stražnjica – celulit i masnoće
Dijelovi tijela koji nam zadaju najviše muka i suza. Kao što svi znamo, priroda nam je namijenila skladištenje sala baš na ovim dijelovima tijela. Ako ne spadate u grupu žena koje imaju višak masnoće, ipak je vrlo lako moguće da na ovim područjima imate celulit, koji je gotovo neizbježan i često prisutan i kod mršavih osoba. Celulit se već godinama uspješno uklanja mezoterapijom. Bez obzira na godine, ova mezoterapija olakšava detoksikaciju, jača vezivne strukture kože i, što je najvažnije, razlaže masnoće. Razna iskustva govore da se serijom tretmana gubi od dva do deset centimetara u opsegu.

Trbuh i bokovi
U ovim predjelima taloži se nešto što nazivamo lokalizirana mast. Ona je jako tvrdokorna i teško se skida. Ovaj problem možete riješiti pomoću mezodisolucije – ubrizgavanje lipolitika u zone u kojima se skladišti lokalizirana mast. Broj tretmana ovisi o količini masti koju je vaše tijelo taložilo u ovim dijelovima.

Koljena – masni jastučići
Opuštena koža na koljenima ili jastučići koji se stvaraju taloženjem viška masti, česti su problemi s kojima se susreću mnoge žene. Višak masti u ovim zonama iznad i oko koljena, također možete ukloniti pomoć mezodisolucije ili PRUS aparatom. Višak kože, koji naliježe na koljena, uklanja se ugradnjom mezonita koji jačaju samu strukturu kože, zatežu je i čine je elastičnom.

Noge – popucale kapilare
„Mrežu“ koja se stvara od stinih linija, plave, ljubičaste i crvene boje, učinkovito možete ukloniti samo jednim tretmanom s visokofrenkventnim strujama koji dovodi do sljepljivanja stijenki kapilara. Tada se sprječava njihovo širenje i pucanje i vaše noge su opet lijepe i blistave.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock