5 proizvoda za stiliziranje kratke ili neukrotive kose u koje se možete pouzdati

by | 11 svibnja, 2021
proizvodi za stiliziranje kose

Ako imate kratku, kovrčavu ili neposlušnu kosu, i sami znate da je u kupaonici vrlo važno imati set proizvoda za oblikovanje kose koji će je držati pod kontrolom.

No pronaći proizvod koji će naša kosa slušati i ponašati se u skladu s onim što želimo – to je već nešto veći izazov. Bilo da se radi o običnom laku za kosu, mousseu za postizanje volumena ili aktivatoru kovrča, donosimo vam najbolje prijedloge za svaki tip kose i stil frizure.

NIVEA Creme Gel


NIVEA Creme Gel za kosu proizvod je za oblikovanje koji tvojoj kosi pruža pouzdanu postojanost privlačnu ne samo na izgled, nego i na dodir. Fleksibilna emulzija uz pomoć novog sustava fiksiranja kosu zadržava na mjestu, te sadržava i dodatni njegujući vitamin. Oblikuje frizuru pouzdane postojanosti, ne čini kosu teškom, ljepljivom ili beživotnom te joj pruža ugodan osjećaj. Idealna je za kratku kosu koju želite primiriti, a još uvijek da bude prirodna i lepršava.

Pasta za stiliziranje kose za muškarce L’Occitane Cade


Iako kaže da je za muškarce, ne mora biti. Ako imate kratku kosu, ova pasta za stiliziranje kose s mat završetkom pruža prirodan izgled i dugotrajnu, ali fleksibilnu čvrstoću za jednostavno oblikovanje i ponovno stiliziranje kose. Pod prstima je nešto gušća, zbog čega je i lakše stilizirati frizuru kakvu želite.

Klorane šampon za suho pranje


Iako nije originalno proizvod za stiliziranje kose, mi ga koristimo i tako – za volumen. Prikladan je za sve tipove kose. Formuliran je sa zaštitnim zobenim mlijekom, što ga čini prikladnim i za najosjetljivija vlasišta. Kukuruzni i rižin škrob pružaju snažno čišćenje, prirodne apsorbirajuće mikrosfere uklanjaju nečistoće, masnoću i mirise, a pritom dodaju i volumen u tanku i beživotnu kosu.

Leonor Greyl – Styling Mousse Au Lotus Volumatrice


Jedinstveni personalizirani tretmani posebno prilagođeni svim stanjima kose i vlasišta. Svi proizvodi sadrže ugodne aromatične mirise voća i cvijeća. Proizvodi bez silikona, ugljenog katrana, parabena i natrijevog lauret sulfata. Nisu testirani na životinjama. Pjena za oblikovanje za volumen. Pruža volumen i sjaj, poboljšava oblikovanje, regenerira neukrotivu kosu. Protresti spremnik, lagano nagnuti i ispustiti pjenu u ruku. Pjena će se lagano razviti. Nanijeti na vlažnu kosu prije sušenja sušilom. Također se može koristiti za učvršćivanje kovrčave kose. Ne ispirati.

Gisou By Negin Mirsalehi ulje za kosu uliveno u med


Ravno od same božice kose, Negin Mirsalehi, dolazi Gisou: ulje za kosu natopljeno medom iz obiteljskog pčelinjeg vrta, formulirano za obnovu i sanaciju, no i stilizaciju. Ovaj ključni sastojak održava prirodnu vlagu kose, što rezultira jačom, zdravijom kosom koja će savršeno ublažiti kovrče i učiniti ih sjajnima.

Foto: CentralITAlliance/iStock via Getty Images Plus, Unsplash