TO ŠTO JE BRAD PITT napravio baki na samrti jednostavno je prestrašno…

by | 16 listopada, 2017
FOTO: GULLIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULLIVER/GETTY IMAGES

Betty Russell, baka holivudskog glumca Brada Pitta, preminula je u dobi od 95 godina u bolnici u Shawneeju, prenose strani mediji.

Meema, kako su je prijatelji zvali od milja, živjela je u domu za starije i nemoćne osobe u istom gradiću u Oklahomi, a posljednjih desetak godina strašno je patila jer je unuk, kojeg je obožavala najviše na svijetu, bez ikakva suvisla objašnjenja prekinuo svaki kontakt s njom.

“Betty je bila skromna i divna žena, a obitelj joj je bila svetinja. Imala je samo jednu želju prije smrti – da je Brad barem nazove – no, nažalost, to nije dočekala”, požalili su se neki članovi obitelji. Dodali su kako je glumac baku posljednji put posjetio 2008. godine, kad je njegova sad već bivša supruga Angelina Jolie nosila blizance Knox i Vivienne.

“Prije ju je redovito zvao, pisao joj i slao cvijeće, a onda je jednostavno nestao. To je Betty slomilo srce. Njezina soba u domu u kojem je živjela bila je prepuna Bradovih i fotografija unuka”, rekla je svojedobno Bradova tetka Mary Ann Lanier.

Junak filmova “Klub boraca” i “Nemilordni gadovi” nije reagirao ni nakon što je u medije procurila priča o katastrofalnim uvjetima u kojima žive štićenici doma Rose Manor Nursing Center. Naime, zdravstvena inspekcija je 2015. objavila zabrinjavajuće podatke prema kojima liječnici zanemaruju pacijente, a i higijenski uvjeti opisani su kao apsolutno neprikladni za takav tip ustanove.

Ni dva tjedna nakon bakine smrti 53-godišnji glumac nije komentirao tvrdnje koje mu ni po čemu ne idu u korist.

IZVOR: JUTARNJI.HR