TO KOLIKO BEYONCÉ ZARAĐUJE više od svih zvijezda je nevjerojatno

by | 23 srpnja, 2017

Boyoncé je prošle godine zaradila više od 62 milijuna dolara i tako postala najbolje plaćena pjevačica na svijetu. Tu titulu uspjela je zadržati još iz 2015.

Pop diva, koja je prije mjesec dana rodila blizance, prošle je godine objavila album ”Lemonade”, a potom je krenula na svjetsku turneju. Krajem 2016. čak je i zapjevala na koncertu za Hillary Clinton, tadašnju kandidatkinju za predsjednicu SAD-a.

Na listi najplaćenijih na drugo su mjesto zasjeli Guns N’ Roses. Oni su zaradili 42,3 milijuna američkih dolara. Da se tako visoko popnu na ovoj listi pomogla im je prošlogodišnja svjetska turneja.

Treće mjesto drži Bruce Springsteen. On je na račun spremio nevjerojatnih 42,2 milijuna. Prošle je godine dosta nastupao po SAD-u i Europi, a turnejom je obilježio 36 godina od objavljivanja albuma “The River”.

Glazbenik Drake je na četvrtome mjestu sa zaradom od 37,3 milijuna dolara. Slijedi Adele s 37 milijuna, Coldplay s 32,3 miljuna, Justin Bieber s 30,5 milijuna, a potom još Luke Bryan, Kanye West, Kenny Chesney, Billy Joel, Rihanna te grupa Twenty One Pilots, koji su zaradili ispod 30 milijuna dolara, stoji na Billboardovoj listi najbolje plaćenih glazbenika.

IZVOR: DNEVNIK.HR