Tjedni horoskop (31. 10. – 6. 11.)

by | 31 listopada, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ovan

Ljubav i odnosi

Ako ste slobodni, samostalnosti se nazire kraj. Pripadnici suprotnog spola smatrat će vas iznimno privlačnima, a nije isključeno ni da ćete započeti vezu na daljinu sa strancem ili nekim tko često putuje zbog posla.

Novac i obveze

Mogući su problemi s naplatom starih dugovanja. Razmišljat ćete o tome da potražite pravdu pomoću suda, no na koncu ćete ipak teškoće pokušati otkloniti mirnim putem, vjerujući u postizanje dogovora.

Zdravlje i ljepota

Pretjerivanje s hranom, alkoholom ili cigaretama ostavit će nepovoljne posljedice na zdravlje. Poradite na uklanjanju štetnih navika.

Bik

Ljubav i odnosiPred voljenog ćete postaviti prevelika očekivanja, što će kad-tad dovesti do ogorčenja. Umjesto da započinjete sukobe i prijetite prekidom, razmislite što možete napraviti kako biste poboljšali situaciju.

Novac i obveze

Očekuje vas naporan tjedan u kojem ćete biti primorani vježbati strpljenje i toleranciju. Ne kritizirajte kolege koji počine pogrešku, nego im pomozite konstruktivnim savjetom. Čuvajte se zlih jezika i ogovaranja.

Zdravlje i ljepota

Posvetite više vremena sebi i svojim potrebama. Upišite se na plesni tečaj ili se počnite baviti nekom aktivnošću poput streličarstva ili kuglanja.

Blizanci

Ljubav i odnosi

Nećete biti zadovoljni odnosom s partnerom. Osjećat ćete se zapostavljeno i nevoljeno, no umjesto da inicirate razgovor, partneru ćete pripremati scene i započinjati sukobe koji će vam ugroziti vezu.

Novac i obveze

Ulagat ćete puno truda u posao, no imat ćete dojam da ste zakazali. Bit ćete previše samokritični, što će vam upropastiti izglede za napredovanjem.

Zdravlje i ljepota

Probavne smetnje i nesanica bit će posljedica stresa. Ublažite nemir svakodnevnom šetnjom ili konzumiranjem biljnih čajeva.

Rak

Ljubav i odnosiPripadnici ovoga znaka koji su u vezi zanemarivat će partnera. Iznenadite ga romantičnom gestom ili poklonom, jer će biti dovoljno samo malo truda da biste očuvali bliskost u vezi.

Novac i obveze

Ako za život zarađujete baveći se nekom umjetničkom ili kreativnom djelatnošću, postizat ćete zapažene uspjehe. Timski rad i slijeđenje pravila zadavat će vam probleme, no pokušajte izbjeći nepotrebne sukobe s okolinom.

Zdravlje i ljepota

Ženski pripadnici znaka mogli bi imati problema s cirkulacijom i zadržavanjem tekućine u organizmu. Više se krećite.

Lav

Ljubav i odnosi

Samci će uživati u očijukanju i zavođenju. Nitko neće moći ostati suzdržan na vaš šarm pa je idealan trenutak da pristupite simpatiji i pozovete je na piće. Parovi koji su dugo zajedno često će se svađati, no još brže se pomiriti.

Novac i obveze

Pred vama je naporan radni tjedan u kojem ćete se morati svojski potruditi ako želite izbjeći zaostatke. Najveći problem stvarat će vam loša organizacija i nedostatak vremena, stoga pokušajte smisliti radni plan koji će vam pomoći da budete što učinkovitiji.

Zdravlje i ljepota

Osjetljiv želudac nalaže potrebu biranja zdravih i kvalitetnih namirnica. Klonite se lanaca brze prehrane i nastojite što češće jesti domaću skuhanu hranu.

Djevica

Ljubav i odnosi

Nemojte započinjati svađe s bližnjima samo zato što ste umorni ili loše raspoloženi. Ne ugrožavajte obiteljske odnose bez valjanog razloga. Opuštat će vas izlasci i susreti s prijateljima.

Novac i obveze

Sjajno ćete se snalaziti u vođenju pregovora i dogovaranju novih suradnji. Posao će vam često uključivati terenski rad i susrete s okolinom, u kojima će do izražaja doći vaša ugodna narav i spremnost na suradnju.

Zdravlje i ljepota

Bit ćete u dobroj kondiciji pa će vam goditi bavljenje sportom. Neće vam biti žao ako se upišete u teretanu.

Vaga

Ljubav i odnosi

Zaputite se na kraće putovanje ili na neki drugi način osvježite svakodnevicu. Bilo kakva promjena ili novitet ispunit će vas pozitivnom energijom te vam pružiti priliku da upoznate nove ljude.

Novac i obveze

Očekuje vas poboljšanje novčane situacije. Neki od vas primit će povišicu ili zaostalu plaću, dok će se drugima pružiti prilika da ostvare zaradu kroz honorarni rad.

Zdravlje i ljepota

Pazit ćete na sebe i svoj izgled. Trošit ćete puno novaca na skupe, ali kvalitetne kozmetičke preparate ili tretmane.

Škorpion

Ljubav i odnosi

Ulagat ćete puno truda i pažnje u uređenje stana. S partnerom i ukućanima planirat ćete nabavku novog namještaja, a sve u želji da vam bude što ljepše i ugodnije u zajedničkom domu. Samci će započeti odnos koji će imati sve preduvjete da bi potrajao.

Novac i obveze

Izvrsno je vrijeme za realizaciju poslovnih planova. Bit ćete odvažni i puni samopouzdanja, a spremnost na rizik pokazat će se dobitnom za ostvarenje uspjeha.

Zdravlje i ljepota

Bijeg od problema potražit ćete u hrani, što bi moglo rezultirati pokojim kilogramom viška. Jedite više voća i povrća.

Strijelac

Ljubav i odnosiNa osjećajnom planu sve će se odvijati u skladu s vašim željama. Samci će doprijeti do simpatijina srca, a oni u vezi bit će zadovoljni kvalitetnim odnosom s partnerom. Neki će parovi svoju vezu dovesti na višu razinu.

Novac i obveze

Susretat ćete se s brojnim problemima koje nećete znati riješiti. U jednom ćete trenutku posumnjati u sebe i svoje sposobnosti, no nečija će vam podrška pomoći da shvatite svoju pravu vrijednost i suočite se s izazovima.

Zdravlje i ljepota

Povećan apetit i izbjegavanje tjelesne aktivnosti neće vam samo ugroziti liniju, nego će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje.

Jarac

Ljubav i odnosi

Bit ćete skloni idealiziranju potencijalnih partnera, pa biste se mogli razočarati kad shvatite da onaj tko vam se sviđa nije savršen. Ako ste u dugoj vezi ili braku, osvježite ga zajedničkim izlaskom ili nekom zabavnom aktivnošću poput izleta ili odlaska u toplice.

Novac i obveze

Oslonite se na pomoć prijatelja ili znanaca. Nečija pomoć ili preporuka pokazat će se ključnom za ostvarenje poslovnih ciljeva. Povoljno je vrijeme za početak novih poslova ili premještaj na drugo radno mjesto.

Zdravlje i ljepota

Iako ćete biti u dobroj formi, nemojte se baviti suviše napornim aktivnostima ili sportovima s kojima nemate iskustva. Postoji mogućnost ozljeda, pa budite na oprezu.

Vodenjak

Ljubav i odnosi

Težit ćete za novim iskustvima. Željni zabave, češće ćete putovati ili izlaziti na nova mjesta, a netko koga tim putem upoznate brzo će vam se zavući pod kožu.

Novac i obveze

Nastojite održavati što bolji imidž na poslu. Klonite se konfliktnih situacija i javnog iskazivanja nezadovoljstva. Nadređeni će vas pomno pratiti pa im dokažite da ste marljiv i vrijedan radnik koji dobro surađuje s drugima.

Zdravlje i ljepota

Stres uzrokovan poslovnim brigama odrazit će vam se na zdravlje. Pronađite primjeren način opuštanja, bilo da se radi o šetnji ili dugoj kupki.

Ribe

Ljubav i odnosi

Netko koga upoznate snažno će vas privući, no odnos će zasad ostati na platonskoj razini. Pred pripadnicima ovog znaka koni suu vezi je tjedan obilježen učestalim sukobima i strastvenim pomirenjima.

Novac i obveze

Ostvarit ćete uspjeh u poslovima vezanim za suradnju s inozemnim partnerima ili intelektualnim djelatnostima. Nekima će se pružiti mogućnost odlaska na poslovno putovanje, što će biti idealna prilika za stjecanje novih iskustava.

Zdravlje i ljepota

Manje zdravstvene smetnje ublažite biljnim preparatima. Kronični bolesnici dobro će reagirati na promjenu terapije.

IZVOR: tportal.hr