TJEDAN VISOKE MODE u Parizu preuzela Celine Dion!

by | 7 srpnja, 2017

https://www.instagram.com/p/BWOz00AlLX-/?tagged=celinetakescouture

Law Roach, stilist Celine Dion imao je naporan tjedan. Zadnjih pet dana Dion je ostavljala modni svijet bez daha svojim fantastičnim odjevnim kombinacijama.

https://www.instagram.com/p/BWORVtlAtZ_/?tagged=celinetakescouture

Pjevačica je trenutno na svjetskoj turneji a datumi koncerata u Francuskoj poklopili su s pariškim Tjednom mode na obostrano zadovoljstvo dua koji i više nego uspješno surađuje zadnjih godinu dana.

https://www.instagram.com/p/BWO1k4nF5Fy/?tagged=celinetakescouture

Dion je uvijek pokazivala ljubav prema visokoj modi, posebno posljednjih pet godina tijekom kojih se na svojim nastupima pojavljivala gotovo isključivo u haute couture odjevnim kombinacijama.

https://www.instagram.com/p/BWPNpT8Fhkv/?tagged=celinetakescouture

Dolazak pjevačke dive u Pariz nije promakao ni časopisu Vogue koji je pjevačicu ovog ponedjeljka odlučio pratiti u stopu i objaviti njezine najbolje odjevne kombinacije (a u jednom trenutku i manjak istih).

https://www.instagram.com/p/BWN7vkhjEIR/?tagged=celinetakescouture

U nizu Instagram postova sa hahshtagom #CelineTakesCouture zabilježen je svaki trenutak dana pa tako i trenutak u kojem Dion sjedi prekriženih nogu,s rukom preko usta, potpuno gola.

https://www.instagram.com/p/BWIEuKuFBWZ/?tagged=celinetakescouture

Here’s a little naked fact to ponder while Celine Dion changes looks between shows: for the past five years she has worn haute couture near exclusively for her own performances (in Las Vegas and on her current “mini-tour” of Europe)“, glasio je natpis ispod slike. 

https://www.instagram.com/p/BWODHnXnJsw/?tagged=celinetakescouture

Ovo je dokazalo da se pjevačica ne boji pokazati malo kože u ime mode. Dion je također pozirala na još nekoliko fotografija za časopis.

https://www.instagram.com/p/BWNqjF6Fe5z/?tagged=celinetakescouture

Sva odjeća koju vidite u ovoj sobi je njezina. Svakog jutra dođe ovdje, pozdravimo se i onda, na osnovi njezinog raspoloženja odaberemo kombinaciju za taj dan“, rekao je Roach za The Telegraph kada su ga upitali o procesu odabira odjeće.

https://www.instagram.com/p/BWGFs2sgOci/?tagged=celinetakescouture

Dion se prvi put javila Roachu prije nešto više od godinu dana i rekla da izuzetno cijeni njegov rad s drugim klijentima. Kako je nedavno izgubila i brata i supruga zbog teške bolesti, moda joj je bila dobrodošla distrakcija.

https://www.instagram.com/p/BWNs7dGBHaE/?tagged=celinetakescouture

Eksperimentirajući s novim dizajnerima i odvažnim kombinacijama nije se samo dobro zabavila već, za mnoge, postala nova modna muza.
Prošla je kroz puno tragedija i, kako sama kaže, haljine, torbice i takvi, svjetliji i lakši trenuci pomogli su joj s oporavkom.“, Rekao je Roach za The Telegraph ranije ove godine.

https://www.instagram.com/p/BWNtcLbnnWr/?tagged=celinetakescouture

Ovog tjedna u Parizu, Dion je bez sumnje bila jedna od najbolje obučenih na Diorovoj proslavi sedamdesete obljetnice u svojoj kombinaciji kožnog žutog topa i zrcalnih naočala u stilu rock zvijezde.

https://www.instagram.com/p/BWNcujcl3a6/?tagged=celinetakescouture

Zasjala je i na reviji Giambattista Vallija u svojoj minijaturnoj haljini i visokim kožnim čizmama.

https://www.instagram.com/p/BWNNNQUg7Al/?tagged=celinetakescouture

Mateja Jakovljević

https://www.instagram.com/p/BWNJVkEhYzM/?tagged=celinetakescouture

https://www.instagram.com/p/BWM9MftBgd5/?tagged=celinetakescouture

https://www.instagram.com/p/BWM22bWDDB9/?tagged=celinetakescouture

https://www.instagram.com/p/BWMbMSABhYP/?tagged=celinetakescouture

https://www.instagram.com/p/BWKZhabAgIm/?tagged=celinetakescouture