Tina Katanić: Još otkrivam svoje talente

by | 5 lipnja, 2014

U trenutku kad smo dogovarali snimanje s Tinom, nismo ni slutili da će uskoro odnijeti pobjedu u showu “Zvijezde pjevaju”, iako smo zdušno navijali upravo za nju. S njom smo se našli tek nekoliko dana po završetku showa, dok je simpatična Tina još uvijek bila pod dojmom za nju neočekivane pobjede. O organizaciji, kolegama i “suparnicima” hrvatska “Merlinka” puna je riječi hvale, a nama je otkrila sve svoje buduće planove i želje za koje ne sumnjamo da će ih ostvariti!

F2

Do showa svi su te percipirali prije svega kao Bingo djevojku, pa su se svi šokirali što uopće znaš pjevati. Imaš li još neki skriveni talent?
Znam kuhati. Evo, možete doći kod mene doma probati. Petra Dugandžić je bila i nije se otrovala. Mnogi su bili, i vrlo su zadovoljni mojim umijećem. Ne znam što još znam… Ja još otkrivam svoje talente. Nisam bila ni svjesna da bih mogla tako pjevati. Dosta sam se dvoumila kad me urednik zvao, ali je imao dobru moć nagovaranja, pa me, eto, uvjerio.

Povodiš li se za trendovima ili si vjerna svom stilu?
Ne povodim se za trendovima jer su promjenjivi, meni je to malo nametnuto, imam neki svoj stil i ponekad me znao iskritizirati Fashion Guru, no meni je to bilo smiješno. Meni je to bio poticaj da nastavim u tom svom stilu. Ma treba biti drugačiji od drugih. Ionako svi izgledamo uniformirano, sve je postalo isto, ja bježim od toga.

Gdje se vidiš za nekih 10-15 godina? Privatno i profesionalno.
Negdje gdje sam sretna… Meni je bitno da sam sretna i da me nešto ispunjava. K’o Mali princ.

Zaštitno si lice za puno brendova. Kako biraš angažmane? Što bi te odbilo?
Prvo, nikad se ne bih slikala gola, jer naravno hoću jednog dana biti mama i imati finog muža, a ne nekog klošara, pa… Tako, finom muškarcu bi to možda i smetalo. Bježim od nekih vulgarnosti i stvari koje mi u početku nemaju dobar osjećaj. Slijedim svoju intuiciju, ako mi nešto na prvu zazvuči dobro, simpatično, zgodno, onda mi proradi znatiželja i idem dalje.

Kakav si tip kad si na ljetovanju? Dnevni ili noćni?
Nisam neki partijaner, ne volim provoditi ljeto u izlascima, volim biti na plaži, sunčat se, plivati. I nikamo ne idem bez svojih Ipanema japankica, čije sam zaštitno lice. Gisele Bündchen i ja bit ćemo na plakatima po Brazilu tako da ću biti u Brazilu, makar ne tijelom, ali duhom. A i gledat ću tekme, naravno.

Koje su tvoje beauty tajne?
Jako volim Oriflameovu kozmetiku, jer sam skužila da nisu skupi a odlični su. I maslinovo ulje, to je to, time se trackam, po kosi, licu, tijelu, a ono što mi ostane, stavim u salatu (smijeh).

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju časopisa “Ljepota & zdravlje”.

Fotografije: Andrija Zelmanović, privatna arhiva; Styling: Barbara Repe; Make-up: Alen Ljubić; Frizura: Patricija Pejanović za Frizerski Atelier Monet; Garderoba: top, Zara; suknja i ogrlica, Stradivarius