The Ordinary napokon lansirao i liniju za njegu kose – evo što očekivati

Povoljno i učinkovito

by | 24 veljače, 2022

Budimo realni, neovisno o tome jeste li veliki beauty obožavatelj ili znate tek osnove skincare svijeta, sigurno ste čuli za The Ordinary – jedan od najpopularnijih, najučinkovitijih i najpovoljnijih brendova danas.

S obzirom na kvalitetu koju nudi, cijena je doista nevjerojatno povoljna, no ono što je bitno kod svih The Ordinary proizvoda je da svoju kožu upoznate i dublje od osnova te naučite kako i kada kombinirati koje sastojke. Nije svaki sastojak, pa tako ni proizvod, posebno onaj visoko koncentrirani, za svaki tip i stanje kože, pa je važno da budete jako oprezni, posebno ako su vas privukli natpisi na društvenim mrežama o AHA 30 % + BHA 2 % Peeling Solution. Budući da je riječ o serumu koji sadrži visoki postotak kiselina, educirajte se prije korištenja, no svakako daje predivne rezultate. I cijeli brend ima pregršt takvih skincare gralova koje vjerno čuvamo na svojim policama za trenutke kad želimo savršeno zaglađenu kožu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)


S obzirom na povjerenje koje su stekli kod korisnika tijekom svih godina postojanja, pogodili su savršen trenutak za lansiranje linije za njegu kose koja će imati šampon, regenerator i tretman za njegu vlasišta, dok je prvi proizvod koji su predstavili publici za kosu bio peptidni serum za njegu kose. Nova linija moći će se koristiti za kosu i tijelo te je prigodna za sve tipove kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)

Regenerator ima svega sedam sastojaka i ne “spušta” kosu nakon pranja, tretman za njegu vlasištva radi dubinsko hidriranje i štiti barijeru vlasišta, a šampon s 4 % njegujućih sulfata neće uzrokovati ubrzano ispiranje boje s kose, već će biti izrazito nježan prema vlasi i vlasištu.

Foto: puhhha via Getty Images