Sofisticirana i ženstvena kolekcija donjeg rublja koja će vas pretvoriti u zvijezdu večeri

Kolekcija u kojoj zasigurno nećete proći nezamijećeno.

by | 3 listopada, 2023

Svjetlucavo, šareno i senzualno. Dostupna od danas, nova ekskluzivna jesensko-zimska ograničena kolekcija iz Tezenisa nudi izbor ne samo donjeg rublja, već i jednostavnih komada koji se mogu nositi vani, kako biste postali zvijezda svake večeri.

Cool, mlada i pop osobnost grupe Calzedonia interpretira aktualne trendove s razigranim pomakom, savršenim za outfite koji nemaju namjeru proći nezapaženo.

Ravnoteža između bon-ton stila, odvažnosti i nestašnosti, s modelima koji su pažljivo dizajnirani do najsitnijih detalja, linija Tezenis Limited ističe se svojom senzualnošću zahvaljujući dojmu prozirnosti i linijama koje obavijaju siluetu kako bi se istaknula vaša ženstvena strana.

Kombinezoni i pidžame s efektom svile, ukrašeni aplikacijama od perja izmjenjuju se sa šarenim detaljima od kamenčića kako bi stvorili sofisticirani i elegantni stil u trendu.

Ovo je uistinu kolekcija namijenjena svim ljubiteljicama mode koje vole smiono i senzualno izraziti odvažnu ženstvenost, u svim njenim nijansama.

Foto: PR