SVOJU VEZU MOŽETE OSNAŽITI ovim jednostavnim trikovima

by | 27 srpnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Previše rada na vezi ne postoji. Ako nekoga volite i smatrate da zaslužuje da se oko njega trudite, ovo su neki od načina na koje im to možete pokazati te kojima samo možete poboljšati i učvrstiti vaš odnos.

Postavljajte zajedničke ciljeve

Bilo da je riječ o rješavanju nekog problema, vježbanju ili pak profesionalnom usavršavanju, uvijek biste trebali imati nešto na čemu radite zajedno. Težiti istom cilju i zajedno rušiti prepreke do istog neprocjenjiv je osjećaj koji će vas dodatno zbližiti i učvrstiti međusobno povjerenje.

Nemojte zaboraviti na važnost dodira

U dugim se vezama ponekad prvotni žar počne gasiti. Više se ne držite za ruke dok šetate gradom, film gledate svatko na svojoj strani pod izlikom da vam je vruće i nakon nekog vremena postajete kao ogorčeni bračni par koji je i dalje u braku samo zbog djece. Nemojte zaboraviti koliko je važan fizički dodir i nikako ga nemojte zanemarivati. Osim poljubaca i zagrljaja, uhvatite partnera iznenadno za ruku dok pijete kavu ili pričate o nečem.

Gledajte filmove zajedno 

Osim što ih trebate gledati u zagrljaju, važno je da ih gledate skupa. Ako niste ljubitelj filmskih maratona, pronađite seriju koja će se svidjeti i vama i vašem partneru. To će vam dati još više tema za razgovor i zbližiti vas u svakom slučaju. Inače, psiholog Ronald Rogge proveo je istraživanje koje je dokazalo da parovi koji zajedno gledaju serije ili filmove i potom razgovaraju o njima imaju upola manju mogućnost za prekid ili razvod.

IZVOR: INDEX.HR