SVI SE BOJE ŽENA koje su rođene u ovom horoskopskom znaku…

by | 13 siječnja, 2018
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate, shvatit ćete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe – ona je žena Škorpion.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja. Žena Škorpion je vrlo samostalna i njoj ne treba netko tko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepo slušati druge.

Ona zna dobro što želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada si postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno – ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gdje poželi pa je na tom putu nitko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procjenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom nešto glumiti. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpion je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, napravit će sve da taj netko bude sretan. Ali, ako joj se netko zamjeri, osjetit će na svojoj koži zašto se s njom nije pametno poigravati.

Škorpion je najstrastveniji znak zodijaka

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpion, bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je nevjerojatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpion voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donje rublje, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se “nude na pladnju”.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno. Udovoljavat će mu u svemu pa tako i u krevetu – što jamči nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za ovaj znak seks je jako važna stavka u životu.

IZVOR: 24SATA.HR